Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Közösségi partnereknek

  • Civil szervezeted / társadalmi vállalkozásod olyan kihívással küzd, amihez jól jönne szakmai visszajelzés vagy segítség az adott terület egyetemi hallgatóitól?
  • Olyan kérdésre szeretnél rálátást kapni a saját területeden, amelyhez egy nagyobb lélegzetvételű kutatás szükséges?
  • Szívesen figyelemfelhívó tevékenységet és népszerűsítenéd a civil szervezeted / társadalmi vállalkozásod témáját, tevékenységét egyetemisták körében?
  • Szívesen működnél együtt rövidebb vagy hosszabb távon az egyetemmel?
A Corvinus Science Shop civil szervezetektől, közösségektől, nonprofitoktól fogad kérdéseket, melyeket az egyetemi oktatás és kutatás keretein belül tud megválaszolni. Összeköti a szervezeteket, segíti a kérdések közös megfogalmazását, keretet biztosít az együttműködéshez.  Így például végig követi és átláthatóvá teszi a folyamatot,dokumentumokkal és adminisztrációval támogatja a feladat és a szereplők elvárásainak tisztázását és rögzítését,értékelési segédletet biztosít, folyamatos kapcsolatot tart fent az oktatókkal, hallgatókkal és a civil szervezettel a közös munka során. Részt vesz a felek kommunikációjában, segít a különböző szemléletekből adódó félreértések elkerülésében.
Ezek mellett közösségi partnereinkkel számos formában kooperálunk, rendszeresen szervezünk műhelymunkákat, amelyeken partnereink nemcsak az egyetemi kollégákat ismerhetik meg, de egymással is kapcsolatot építhetnek.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.07.27. - 04:43:53