Ugrás a fő tartalomra

Közösségi partnereknek

  • Civil szervezeted / társadalmi vállalkozásod olyan kihívással küzd, amihez jól jönne szakmai visszajelzés vagy segítség az adott terület egyetemi hallgatóitól?
  • Olyan kérdésre szeretnél rálátást kapni a saját területeden, amelyhez egy nagyobb lélegzetvételű kutatás szükséges?
  • Szívesen figyelemfelhívó tevékenységet és népszerűsítenéd a civil szervezeted / társadalmi vállalkozásod témáját, tevékenységét egyetemisták körében?
  • Szívesen működnél együtt rövidebb vagy hosszabb távon az egyetemmel?


A Corvinus Science Shop civil szervezetektől, közösségektől, nonprofitoktól fogad kérdéseket, melyeket az egyetemi oktatás és kutatás keretein belül tud megválaszolni. Összeköti a szervezeteket, segíti a kérdések közös megfogalmazását, keretet biztosít az együttműködéshez.  Így például végig követi és átláthatóvá teszi a folyamatot, dokumentumokkal és adminisztrációval támogatja a feladat és a szereplők elvárásainak tisztázását és rögzítését, értékelési segédletet biztosít, folyamatos kapcsolatot tart fent az oktatókkal, hallgatókkal és a civil szervezettel a közös munka során. Részt vesz a felek kommunikációjában, segít a különböző szemléletekből adódó félreértések elkerülésében.Ezek mellett közösségi partnereinkkel számos formában kooperálunk, rendszeresen szervezünk műhelymunkákat, amelyeken partnereink nemcsak az egyetemi kollégákat ismerhetik meg, de egymással is kapcsolatot építhetnek.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.16. - 02:02:43