Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Remekeltek sportolóink a miskolci MEFOB FESZT-en

2022-05-30 16:25:51

Nyolc sportág 95 versenyszámában avattak bajnokot az első alkalommal megrendezett MEFOB sportfesztivál keretében Miskolcon. A május 19. és 22. között lezajlott egyetemi sportrendezvényen jól szerepeltek hallgatóink, összesen 13 érmet szereztünk: 5 aranyat, 4 ezüstöt és 4 bronzot.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Atlétikában a nőknél Fekete Fédra aranyérmet nyert magasugrásban, Sipos Borbála pedig 400 méter gáton szerzett ezüstöt, a férfiaknál Bundschu Patrik 200 méteren lett a második leggyorsabb, kalapácsvetésben pedig Doma Benedek nyert egy bronzérmet a Corvinusnak.

Kosárlabdában kiélezett küzdelemben egy ponttal kaptak ki Vladár Csaba fiai a döntőben, így ott is ezüstöt nyertünk.

Vízilabdában a férfiaknál tizenhárom, a nőknél hat csapat küzdött a bajnoki címért. A férfiak korábban Gödöllőn selejtezőn is részt vettek, ott dőltek el a párosítások a miskolci és miskolctapolcai MEFOB Fesztivál programjára.

A miskolci hétvégén a Corvinusnak ment a legjobban, előbb a Szegedi Tudományegyetem csapatát vertük büntetőkkel, majd az elődöntőben a TF-et is legyőztük, a döntőben pedig egyetlen góllal múltuk felül a BGE csapatát.

Teniszben egy arany- (Plasek Lilla párosban a profik között), egy ezüst- (Majerusz Ádám amatőr egyéniben) és 3 bronzérmet (Hollósy Laura egyéniben és vegyespárosban a profik között, valamint Szendrei Eszter amatőr egyéniben), szereztek sportolóink.

Judóban Máthé Bence aranyérmes lett a férfiak 73 kg-os mezőnyében.

Frizbiben tavaly épphogy lecsúsztunk a dobogóról, ám idén nagyszerű fináléban legyőztük a címvédő Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem együttesét.

Gratulálunk a remek szerepléshez valamennyi hallgatónknak és felkészítőiknek.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 15:37:51