Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Félévkezdés most beiratkozó mesterszakosoknak

2022-01-28 13:23:33

Összefoglaljuk a számodra legfontosabb információkat ahhoz, hogy a beiratkozásod és a félévkezdésed gördülékeny legyen.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Kérjük, hogy tanulmányozd át az alkalomra készült onboarding tájékoztatónkat, melyben részletes információt találsz a teendőidről. 

NEPTUN 

A rendszerbe itt tudsz belépni. Ha más egyetemen tanultál eddig, a felhasználónevet és a jelszavadat emailben küldök el neked. Ha pedig korábban a Corvinus Egyetemen végezted az alapszakos tanulmányaidat, akkor ugyanazzal a Neptun-kóddal és jelszóval tudsz belépni, mint korábbi tanulmányaid során. Kérjük, ebben az esetben állítsd át a képzést mesterképzésre a bal felső sarokban található „Képzés” gombra kattintva. Különösen fontos, hogy ezt megtedd, mielőtt kinyomtatnád a beiratkozási lapot, amit a személyes beiratkozásra szükséges magaddal hoznod. 

CUSMAN 

Ha alapképzésen nem itt tanultál és még nincs CUSMAN fiókod, regisztrálj itt! Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy részt vegyél az Egyetem által szervezett online eseményeken, eléred az online oktatási tartalmakat, illetve a regisztrációt követően kapod meg az egyetemi e-mail címedet (keresztnév.vezetéknév@stud.uni-corvinus.hu), mely az egyetlen hivatalos elektronikus levelezéshez használt kommunikációs csatorna lesz a továbbiakban közted és az Egyetem között. 

Kérjük az első belépést követően változtasd meg a jelszavadat! Ez a lépés szükséges a regisztráció sikerességéhez. 

TŰZ, – ÉS BALESET-MEGELŐZÉSI OKTATÁS 

A tanulmányaid megkezdése előtt fontos, hogy tájékozódj az Egyetem tűz, – és baleset-megelőzési előírásairól, ezért kérjük végezd el az erre irányuló oktatást, amit a prezentáció megtekintésével kezdhetsz el. A képzés körülbelül 10 percet vesz igénybe és itt tudod elvégezni. 

A Microsoft alapú power apps. rendszerbe az egyetemi e-mail címeddel és CUSMAN rendszerben beállított jelszóaddal tudsz majd bejelentkezni.  

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy az oktatás elvégzését csak akkor rögzíti a rendszer, ha a prezentáció végén a „Tovább” gombok után „Az online képzés zárása” gombra kattintasz.  Ezt követően előfordulhat, hogy egy egysoros angol nyelvű üzenetre navigál át az oldal. Ha ez megtörténik, kérjük, hogy hagyd figyelmen kívül. 

Kérjük tartsd szem előtt, hogy az oktatás elvégzése kötelező valamennyi hallgató számára, ezért mielőbb végezd el! 

Amennyiben bármilyen nehézségbe ütköznél, vagy kérdésed lenne a rendszerhasználattal, keress minket a digi.tamszolg@uni-corvinus.hu elérhetőségünkön.   

BEIRATKOZÁS 

Időpont: 2022.01.31 – 2022.02.02 Ügyfélfogadási időben (9:00 – 16:00) 

Helyszín: 1093, Budapest, Fővám tér 8. - E épület (Főépület) Hallgatói Tér (1.emelet) 

A szükséges dokumentumok listája innen tölthető le. 

Amennyiben nem tudsz személyesen részt venni az eseményen, ezen az oldalon (Beiratkozás Budapest -> Nem tudsz személyesen eljönni) találsz további információt a meghatalmazott útján való beiratkozás menetéről az említett menüpont alatt. Meghatalmazott esetén a szükséges dokumentumok tartalma nem változik. 

Az aktuális járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban itt találsz részletesebb információt. 

TANTÁRGYFELVÉTEL 

  • Végleges tantárgyfelvételi időszak (tantárgyfelvétel és tantárgyleadás) első félévre beiratkozó hallgató számára: 2022.02.04 (péntek) 10:00 – 2022.02.11 (péntek) 12:00 
  • Végleges tantárgyfelvételi kiegészítő időszak, csak tantárgyfelvétel, minden hallgató számára: 2022.02.12 (szombat) 16:00 – 2022.02.14 (hétfő) 23:59 

TÁJÉKOZÓDÁS 

A CUSMAN regisztrációd elvégzését követően korlátlanul hozzáférsz majd azokhoz a csatornákhoz, melyekről tájékozódhatsz az egyetemi ügyeiddel kapcsolatban. 

MyCorvinus applikáció 

A MyCorvinus a hallgatói tájékoztatás elsődleges csatornája, itt találsz meg minden olyan tartalmat, ami fontos az egyetemi élet szempontjából, legyen az tanulmányi ügy, egyetemhez kapcsolódó lehetőségek, vagy az épület térképe. 

Töltsd le az appot és legyél képben! 

IOS  
Android  

Intézd Online 

Digitális ügyintézőrendszerünkön, az Intézd Online!-on egy helyen megtalálsz minden tanulmányi ügyeiddel kapcsolatos információt, ráadásul a felületen felveheted a kapcsolatot tanulmányi ügyintézőinkkel is.    

Számos hasznos információt találsz az Egyetem honlapján is.  

Közösségi médiás felületeink: 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.29. - 06:22:15