Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Első lépések

Információ, arról mely épületekben fogsz tanulni, ezeket hol találod és hogy közelítheted meg.

Mikor kezdődik és meddig tart a 0. hét, a szorgalmi időszak, mikor vannak az intenzív hetek, valamint az oktatási szünetek, vizsgaidőszak és a gólyabál időpontjai.

Információ az egyetemi e-mail címről valamint arról, hogy mi is az a CUSMAN rendszer és jogosultság.

Bejelentkezés, tárgyfelvétel, kérvények leadása: minden, amit az Egységes Tanulmányi Rendszerről, azaz a Neptunról tudni érdemes.
Félsz, hogy lemaradsz valamiről, ami az órán elhangzott? Ne aggódj, a Moodle felületén számos oktatási anyag fellelhető, adott félévekre lebontva.
Információ arról, hogy mikor, hol igényelhetsz diákigazolványt, milyen dokumentumok kellenek hozzá és miért nélkülözhetetlen az egyetemi éveidben.
Fogalmad sincs róla, mikor informálódhatsz személyesen tanulmányi, szakmai gyakorlatos vagy éppen nemzetközi ügyekben? Az alábbi menüpontban mindenre választ kapsz.

Kollégiumban szeretnél lakni? Itt találsz információkat a kollégiumok működéséről és arról, hogyan pályázhatsz a férőhelyre.

Összegyűjtöttük, milyen költségekre számíthatsz az egyetemi éveid alatt (pl. tandíj, idegennyelvi hozzájárulás stb…) valamint milyen támogatásokat tudsz igényelni és mindezt hol teheted meg.

Tudod, mit kell tenned, ha diákhitelt kell felvenned? Információkat találsz a felhasználásáról és a visszafizetéséről is.

Az ISZK (Informatikai Szolgáltatások Központ) segít az online egyetemi platformokon történő regisztrációban, illetve hasznos információkkal szolgál a tanulmányi rendszert, valamint a távoktatási portált illetően..
Vágólapra másolva