Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Első lépések

Szívből gratulálunk a sikeres felvételidhez és szeretettel köszöntünk a Corvinus Egyetem hallgatói között! Kérjük, a gördülékeny ügyintézés és félév kezdés érdekében tanulmányozd át az oldalon közzétett hasznos információkat. Amennyiben ezt követően is maradtak volna benned kérdések, úgy kérjük keress minket bátran a corvinus.beiratkozas@uni-corvinus.hu elérhetőségünkön.

Beiratkozás Budapest

A hallgatói jogviszonyod a beiratkozást követően jön létre. Ez a tanulmányaid megkezdésének egyik legfontosabb feltétele. A beiratkozást 2021. augusztus 30. és 2021. szeptember 02. között rendezzük meg.

Helyszín

Program

Amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi, úgy a kötelező adminisztráción túl sok egyéb izgalmas és informatív programmal is készülünk számodra. (A programváltozás jogát fenntartjuk). A saját programtervezetedet a Beosztásban találod majd, amit hamarosan közzéteszünk. Természetesen minden hallgatónk számára ugyanazon programokkal készülünk, csupán a tömeg elkerülése érdekében ezek csoportbontásban kerülnek megvalósításra más-más idősávokban.

Dokumentum ellenőrzés
Már az épületbe lépésedet követően kiderül, ha esetleg valamilyen szükséges dokumentum nem lenne nálad, így még időben el tudod intézni annak beszerzését. Természetesen javasoljuk, hogy valamennyi dokumentum legyen Nálad összegyűjtve rendezett formában, hogy a beléptetés csupán egy gyors rutinellenőrzés legyen.

Beiratkozás
A Hallgatói Szolgáltatások munkatársai segítségével végbemegy a beiratkozásod, mely egyik elengedhetetlen feltétele a hallgatói jogviszonyod létrejöttének.

Szakfelelősi tájékoztató
Megismerkedhetsz a szakfelelősöddel, aki hasznos, szakspecifikus tanácsokkal lát majd el a tanulmányaidat illetőleg.

Hallgatói Önkormányzat képviselőjének tájékoztatója
Felsőbb éves hallgatótársad osztja majd meg a tapasztalatait arra vonatkozóan, hogy milyen tárgyakat érdemes felvenned, hogyan szervezd hatékonyan a tanulmányaidat ahhoz, hogy sikeres lehessen a féléved.

Tanulmányi tájékoztató
Összegyűjtöttük Neked, hogy mik azok a tanulmányi ügyintézést és hallgatói életet érintő információk, melyekkel feltétlenül tisztában kell lenned egyetemi éveid során a teljesség igénye nélkül néhány példa: ösztöndíjak és sajátosságaik, kiemelt figyelemmel a corvinus ösztöndíjra, hallgatói jogviszony sajátosságai, tanév menete, hallgatói pénzügyek, ügyintézési lehetőségek, és még sok más. A videós tájékoztató meghallgatása hatalmas segítséget fog Neked nyújtani abban, hogy a későbbiekben gördülékenyebben menjen az adminisztráció, valamint tudd, hogy hol érheted el a számodra releváns tudnivalókat.

Információs standok
Amennyiben valamilyen kérdés merül fel benned, vagy csak szeretnél kötetlenebbül beszélgetni egy témában az adott terület szakértőjével, akkor azt lehetőséged lesz megtenni standjainknál.
A következő témákban várnak standjaink: nemzetközi lehetőségek, sportolási lehetőségek, kollégium, hallgatói ügyintézés és jogi kérdések, kommunikáció és piackutatás, KGO, nyelvtanulási és nyelvvizsga lehetőségek, hallgatói támogatás, SPM (speciális pénzügyi-matematika), ösztöndíj.

Diákszervezeti és Szakkollégiumi poszterkiállítás
A Corvinus Egyetem méltán büszke a pezsgő diákszervezeti életre, és gólyaként Neked is lehetőséged lesz jelentkezni ahhoz a szervezethez, melyben leginkább el tudnád képzelni magadat. Már a beiratkozás napján érdemes végig pásztázni a lehetőségeket, melyben segítséget nyújtanak a szervezetek bemutatkozó poszterei.

Campus Túra
A napot egy kincsvadászattal egybekötött Campus túrával zárnánk, mely során felsőbb éves hallgatótársaid körbe vezetnek majd az egyetem épületeiben.

Beiratkozáshoz szükséges dokumentumok

Kérjük valamennyi dokumentumot (eredetit és másolatot is) hozd magaddal a beiratkozásra, hiszen ez az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy létrejöjjön a hallgatói jogviszonyod. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy mivel a nap folyamán több helyszínen zajlanak a programok, ezért fokozottan figyelj arra, hogy nehogy elvesszenek a dokumentumaid. Javasoljuk, hogy rendezve, mappában elhelyezve tárold őket, valamint hozz magaddal táskát, amibe el tudod rakni őket.

Nem tudsz személyesen eljönni

Amennyiben nem tudsz személyesen megjelenni a beiratkozáson, úgy meghatalmazott személy is eljárhat a nevedben a lenti Meghatalmazás bemutatásával. Meghatalmazottad esetén is szükséges, hogy a számodra meghatározott Beiratkozási időintervallumban érkezzen, ezzel elkerülve a hosszas sorban állást és biztosítva, hogy garantáltan megtehesse a beiratkozást.

Meghatalmazás

Ha további kérdésed van

Amennyiben további kérdésed lenne a Beiratkozási és orientációs napot illetően, úgy nyugodtan keress minket a corvinus.beiratkozas@uni-corvinus.hu címen.

Beiratkozás Székesfehérvár

A hallgatói jogviszonyod a beiratkozást követően jön létre. Ez a tanulmányaid megkezdésének egyik legfontosabb feltétele. A beiratkozást 2021. szeptember 3-án pénteken 9:00-kor rendezzük meg.

Helyszín

Székesfehérvári Campus SZCB015 terme

Program

A kötelező adminisztráción túl több informatív és szórakoztató programmal készülünk számodra. Lehetőséged lesz meghallgatni az egyetemi köszöntőket, tájékoztatunk majd a legfontosabb tanulmányi ügyintézést érintő tudnivalókról, valamint segítünk elvégezni a tárgyfelvételt. Betekintést nyerhetsz az Egyetem által nyújtott számos lehetőségbe és felteheted kérdéseidet is a téma szakértőinek olyan témákban, mint nemzetközi lehetőségek, nyelvi képzések, nyelvvizsgaközpont, sportolási lehetőségek és könyvtár.

A délután folyamán sor kerül majd a szakfelelősi tájékoztatóra, valamint a HÖK szakos hallgatói is hasznos tippekkel látnak majd el benneteket, hogy miként teljesíthetitek sikeresen a félévet. A programot a Campus Túrával zárjuk.

Beiratkozáshoz szükséges dokumentumok

Kérjük valamennyi dokumentumot (eredetit és másolatot is) hozd magaddal a beiratkozásra, hiszen ez az egyik elengedhetetlen feltétele annak, hogy létrejöjjön a hallgatói jogviszonyod. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy mivel a nap folyamán több helyszínen zajlanak a programok, ezért fokozottan figyelj arra, hogy nehogy elvesszenek a dokumentumaid. Javasoljuk, hogy rendezve, mappában elhelyezve tárold őket, valamint hozz magaddal táskát, amibe el tudod rakni őket.

Nem tudsz személyesen eljönni

Amennyiben nem tudsz személyesen megjelenni a beiratkozáson, úgy meghatalmazott személy is eljárhat a nevedben a lenti Meghatalmazás bemutatásával. Meghatalmazottad esetén is szükséges, hogy a számodra meghatározott Beiratkozási időintervallumban érkezzen, ezzel elkerülve a hosszas sorban állást és biztosítva, hogy garantáltan megtehesse a beiratkozást.

Meghatalmazás

Ha további kérdésed van

Amennyiben további kérdésed lenne a Beiratkozási és orientációs napot illetően, úgy nyugodtan keress minket a corvinus.beiratkozas@uni-corvinus.hu címen.

Az Egyetem megközelítése

 • Az egyetem budapesti központi kampusza az egykori Fővámház. A Fővám térre, az E épületbe (1093 Budapest, Fővámtér 8.) a 2-es, 47-es, 49-es villamossal, 83-as trolibusszal, 15-ös busszal vagy a 4-es metróval juthatsz el. Ha a Sóházba (1093 Budapest, Fővám tér 13–15) mész, akkor is ezekre a járművekre szállj! A Közraktár utcába, a C épületnél (1093 Budapest, Közraktár u. 4-6.) a 15-ös busz és 83-as trolibusz közlekedik.
 • Székesfehérváron pedig a 14-es, 22-es, 23-es, 23E, 31E, 41-es, 42,-es és a 44-es buszok közlekednek a kampuszra (8000 Székesfehérvár, Budai út 43.)

Diákigazolvány igénylése

A diákigazolvány igénylés azon beiratkozott hallgatók számára elérhető, akik jogviszonyt létesítettek az Egyetemmel.

A diákigazolvány igénylés menete az alábbiak szerint történik:
 

 • Első lépésként ajánlatos összeegyeztetni a személyes dokumentumok adatait a Neptun tanulmányi rendszerben szereplő adatokkal, mivel az igénylés adatai a személyi és lakcímnyilvántartással vetik össze az igénylés elküldésekor (hosszú és rövid magánhangzók különbözőnek számítanak, második keresztnévnek is szerepelnie kell a Neptunban).
 • Eltérés esetén a tanulmányi ügyintéződnél kell a hibát jelezni, és javíttatni.
 • Az igénylését az okmányirodákban kell elindítani, ahol a hallgató kapni fog egy NEK-adatlapot, melynek adatait majd fel kell vinnie a Neptunba. Az igénylés okmányirodához kapcsolódó menetéről bővebb információt ezen oldalon találsz.
 • A Neptunban az Ügyintézés/Diákigazolvány igénylésfelületen új felvétel gombbal lehet létrehozni az új diákigazolvány igénylést.
 • A sorszám mezőbe kell felvinni a NEK-kódot (nagybetűkkel, elválasztó jelek nélkül kell beírni a megfelelő helyre)
 • Igénylés típusát értelemszerűen ki kell választani (első igénylés, elveszett, stb.)
 • Képzés mezőbe az a képzés fog megjelenni, amelyikkel a hallgató a Neptunba bejelentkezett. Amennyiben valaki több képzéssel rendelkezik, azon a képzésen kezdje el az igénylést, melyre kérni szeretné a diákigazolványát
 • Cím mezőbe a Neptunban megadott állandó lakcímet, vagy tartózkodási címet lehet megadni, amelyhez lakcím kártya is tartozik
 • Másodlagos intézményt annak kell megadnia, aki másik intézménnyel is hallgatói jogviszonyban áll, és szeretné szerepeltetni a másik intézményt is a diákigazolványon
 • Másodlagos intézménynyomdai kódjának megadása szintén kötelező, erről az adott intézménynél kell érdeklődnie a hallgatóknak. Ez a nyomdai kód az alábbi formával rendelkezik: F01111
 • Fontos! Nem összekeverendő az intézmények OM-kódjával, ami FI01010 formájú!
 • A diákigazolvány igénylése, legyártása díjtalan, de amennyiben az igazolványt elveszítenéd a matrica pótlásának díja 3.500,-Ft.
 • Az igénylés küldése után van lehetősége a hallgatónak ideiglenes igazolványt kérni a Tanulmányi Osztályon. (Ha a létrehozott igénylés sorában a FIR-be feladva mezőben szerepel dátum, akkor került az igénylés továbbításra)
 • Az elkészült diákigazolványt a jogosult az Egyetemen tudja átvenni.
 • A hallgatóknak lehetősége van nyomon követni a diákigazolvány igénylésének menetét ezen a felületen, az oktatási azonosítójának megadásával (7-sel kezdődő 11 számjegyből álló azonosító)
 • Amennyiben ott bármilyen hibát észlelsz, kérjük jelezd a neptun@uni-corvinus.hu címen, (a Neptun kódod megadásával, a hiba rövid leírásával) 


Önköltség befizetése

Nem Corvinus Ösztöndíjasként

Amennyiben önköltséges képzésre nyertél felvételt, úgy a képzési díjad automatikusan kiírjuk majd a Neptun felületen, amelyet a tanulmányaid megkezdéséhez szükséges kiegyenlítened.

Önköltség befizetési határideje: 2021.08.25

Kérjük vedd figyelembe, hogy amennyiben tartozásod áll fenn az Egyetemmel szemben, úgy nem fogsz tudni beiratkozni. Amennyiben bármi problémád vagy kérdésed merülne fel a befizetés kapcsán, úgy kérjük jelezd az osztondij@uni-corvinus.hu email címen. A tétel kiírása a Neptun-> Pénzügyek -> Befizetés menüben érhető el. Először el kell utalnod a szükséges összeget a Neptun gyűjtőszámlá(d)ra, majd az átfutási időt követően jóváírásra kerül az összeg, amelyből ki tudod egyenlíteni az önköltség díját a Neptunban. A jövőben keletkező kiírásokat is hasonló módon tudod majd kiegyenlíteni.

Gyűjtőszámla adatai Forint átutalás esetén

 • Jogosult neve: Neptun gyűjtőszámla
 • Jogosult számlaszáma: 11784009-22229913-00000000
 • Közlemény rovat első sora: NK-NEPTUNKÓD(szóköz)NÉV

Gyűjtőszámla adatai Euro átutalás esetén

 • Jogosult neve: Neptun EUR gyűjtőszámla
 • Jogosult számlaszáma: 11763842-00687881-00000000
 • IBAN:HU93117638420068788100000000
 • SWIFT kód: OTPVHUHB
 • Közlemény rovat első sora: NK-NEPTUNKÓD(szóköz)NÉV

Gyűjtőszámlára való befizetés módja

 • A szükséges fedezetnek megfelelő összeget a leadott bankszámládról utalással kell indítanod.
 • A közlemény rovat első karaktere nem lehet szóköz. A rovat első sorának, első karakterétől kezdődően kell rögzíteni az ’NK-’ előtagot, utána pedig folyamatosan a Neptun kódod – figyelj az o (mint betű) és a 0 (nulla, mint szám) karakterekre –, majd következik egy szóköz, végül a neved. A nem azonosítható tételeket visszautaljuk.
 • Az átutalás napjától minimum egy munkanap mindenképpen szükséges a Neptunban való jóváírásig. Az OTP Bankhoz 15:30-ig befolyó összegeket gyűjti a bank, majd a következő munkanap reggelén adja át azt az Egyetemnek. Az OTP Bankhoz 15:30 után megérkezett utalások csak az azt követő munkanapon kerülnek összegyűjtésre. Az azonnali utalás a gyűjtőszámlára nem vonatkozik.

Tényleges befizetés módja

 • Miután befizettél a gyűjtőszámládra, utána a Neptunban a „Pénzügyek/Befizetés” menü alatt találod a kiírt befizetési kötelezettségeidet, így az önköltség díját is. Be tudsz állítani szűrést is (félév, státusz), ami felett találod a gyűjtőszámlád egyenlegét. Jelenleg a félévek, illetve a kiírt tételek státusza alapján tudod szűrni a listát, a “Listázás” gombra kattintva.
 • A kiegyenlítendő tétel mellett lévő jelölőnégyzetet bejelölve, majd a „Befizet” gombra kattintva a megjelenő felületen a „Gyűjtőszámlás fizetés”-t kiválasztva, ismét a „Befizet” gombot megnyomva a kiírt tételed azonnal kiegyenlítésre kerül.

Részletfizetés

 • A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Térítések és Juttatások Szabályzat 59.§, 61.§ és 62.§ szakaszai alapján részletfizetést kizárólag a második aktív félévet és azt követő féléveket megkezdő hallgató igényelhet. A beiratkozás félévében nincs lehetőség részletfizetésre.
 • A vonatkozó szabályzat ide kattintva érhető el a Szervezeti Működési és Szabályzat aloldalon, azon belül is a Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat rész alatt.

Simplepay fizetési mód

 • A kiírt tétel összegével megegyező összeget lehet kiegyenlíteni, azaz részletfizetésre nincs lehetőség.
 • Egyszerre több kiírt tétel is kiegyenlíthető egy tranzakcióval.
 • Rendelkezni kell Neptunban rögzített e-mail címmel.
 • Bármilyen internetes fizetésre alkalmas kártya használható Simple app telepítés nélkül is.
 • A kiegyenlített tétel azonnal teljesített státuszúvá válik.
 • Sikeres teljesítés esetén e-mailt kap a hallgató.
 • Sikertelen teljesítés esetén a SimplePay azonosítóra hivatkozva, a SimplePay ügyfélszolgálatnál tájékozódni tud a probléma okáról.

A hallgatók a Neptunban a „Pénzügyek/Befizetés” menü alatt találhatják meg a forintban kiírt befizetési kötelezettségeiket. A kiegyenlítendő tétel mellett lévő jelölő négyzetet bejelölve, majd a „Befizet” gombra kattintva, a „Biztosan befizeti?” kérdésre igennel válaszolva, a megjelenő felületen a „SimplePay” bankkártyás fizetést kiválasztva, ismét a „Befizet” gombot megnyomva átirányításra kerül a SimplePay oldalára. Az adattovábbítási nyilatkozatot el kell fogadni.

 1. fizetési lehetőség – A bankkártyás adatokat megadva, a „FIZETEK” gombra kell kattintani.
 2. fizetési lehetőség – Bejelentkezés Simple fiókba Facebook fiókkal, Google fiókkal vagy e-mail cím és jelszó megadásával. Belépés után megtekinthetők a mentett kártyák, vagy új kártya rögzíthető.

Sikeres teljesítés esetén e-mailt kap a hallgató.
Sikertelen teljesítés esetén, a visszaigazoló üzenetben foglaltaknak megfelelően, a SimplePay azonosítóra hivatkozva, a SimplePay ügyfélszolgálatnál tájékozódni tud a probléma okáról.

Corvinus Ösztöndíjasként

 • Amennyiben Corvinus ösztöndíjasként nyertél felvételt technikai szempontból kötelezett vagy önköltség megfizetésére, ám annak összegével megegyező mértékben fogsz Corvinus ösztöndíjban részesülni, így nincs szükség további teendőre, költségbefizetésre.
 • Gyakorlatban mindez az alábbiak szerint fog zajlani: Az aktuális félévre vonatkozó önköltségi díjat hamarosan kiírjuk a Neptun Tanulmányi rendszerben márciusi határidővel, azonban – amennyiben Corvinus ösztöndíjasként nyertél felvételt – ezt az összeget nem kell elutalnod, mert az önköltség összege a részedre megítélt, ezzel azonos összegű Corvinus Ösztöndíjból kerül kiegyenlítésre. Így ez a tranzakció a részedről pénzmozgással – sem bevétellel, sem kiadással – nem jár, továbbá az Ösztöndíj és az önköltség kezelése adminisztratív és pénzügyi teendőt nem igényel a részedről.
Tájékoztató Neptun pénzügyekről

Informatikai rendszerek használata

Neptun

 • A Neptun a Corvinus által használt egységes tanulmányi rendszer, melyen keresztül számos, egyetemi éveitekhez elengedhetetlen adminisztratív, funkcionális teendőt intézhettek, illetve szükséges intéznetek. A teljesség igénye nélkül, a Neptunon keresztül nyílik lehetőségetek felvenni tárgyaitokat és a vizsgáitokat, itt tudjátok összeállítani az órarendeteket, jelentkezhettek be aktív vagy passzív félévre, fizethetitek be a tandíjat, vizsgadíjat és egyéb költségeket, továbbá adhattok le kérvényeket, pályázatokat, szakosodást, és az ösztöndíjak is erre a felületre érkeznek.
 • A rendszer tárolja a régi tárgyakat, valamint azt is, hogy hányszor vizsgáztál és milyen érdemjegyet szereztél az adott tárgyból. Természetesen számos egyéb tájékoztató célú tartalom és leírás mellett. A felsoroltakon túl egyetemi éveitek során további számos egyéb funkcióval is megismerkedhettek azok aktualitása és szüksége szerint.
 • Amennyiben bármilyen problémát tapasztalnál a belépés során, vagy a program használata közben, úgy kérjük jelezd a neptun@uni-corvinus.hu email címen.

Cusman

 • A CUSMAN rendszer lehetővé teszi, hogy a különböző informatikai szolgáltatásokat ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval használhasd A CUSMAN regisztráció során jön létre az egyetemi email címed, melyre szükséged lesz az egyetemmel való kommunikáció során.
 • A regisztrációt azután kezdheted meg, hogy az adataid bekerültek a Neptun rendszerbe. Erről értesítést fogsz kapni tőlünk az email címedre. Ahhoz, hogy a regisztrációd sikeres legyen, az első belépés alkalmával meg kell változtatnod a jelszavad. 

Moodle

 • A Moodle az Egyetem e-learning rendszere. Az itt megjelenő a tartalom a felvett kurzusaidtól függ. Az itteni teendőidről az oktatóid fognak tájékoztatni.
 • A Moodle rendszerbe a CUSMAN-regisztrációt követően fogsz tudni belépni ugyanazokkal az adatokkal. Az elérhető tartalmak és teendők a felvett kurzusok függvényében egyénenként eltérnek.
 • A Moodle rendszert a tanulmányaid során fogod használni. Többek között itt érheted el a felvett kurzusaid követelményrendszerét, az oktatóid anyagait és prezentációit. A tantárgytól függően akár az órai munkákat, beadandókat, vizsgafeladatokat is itt tudod majd leadni.

Oktatóvideó

Office 365 és Outlook

 • Az Office 365 a Corvinus Egyetem által támogatott Microsoft Office csomag, amely számodra is ingyenesen elérhető. A programot használhatod felhőalapú webes verzióban, illetve telepítheted is annak különböző programelemeit a számítógépedre. Mi azt javasoljuk, hogy az Outlook levelezőprogram applikációját töltsd le a telefonodra is, és állítsd be az értesítéseket, nehogy lemaradj a fontos tudnivalókról.
 • Az Office 365 és az Outlook programokba való bejelentkezéshez az egyetemi email címedet kell használnod (…@stud.uni-corvinus.hu) és a CUSMAN jelszavadat. Amennyiben bármi problémád akadna a bejelentkezéssel, kérjük jelezd a helpdesk@uni-corvinus.hu email címen. 

Microsoft Teams

 • A Microsoft Teams az Egyetem egységes kommunikációs és kollaborációs platformja.
 • Ha még nem rendelkezel a Microsoft Teams asztali applikációval, akkor azt javasoljuk, hogy töltsd le minél hamarabb.
 • A Teams az Egyetem online kapcsolattartási felülete. Ezen keresztül vehetsz részt azokon a kurzusokon, amit online fogunk tartani, valamint a virtuális rendezvényeken.
 • A Microsoft Teams elérhető webes böngészőn keresztül is, de a gyorsabb belépés és stabilabb alkalmazhatóság végett mi azt javasoljuk, hogy mindenképp telepítsd az applikációt az általad használt asztali számítógépre, laptopra, illetve a telefonodra egyaránt.
 • A webes verzió itt érhető el.
 • Az applikációt pedig innen tudod letölteni.
 • A Teams-be való bejelentkezéshez az egyetemi e-mail címedet kell használnod (…@stud.uni-corvinus.hu) és a CUSMAN jelszavadat. Amennyiben bármi problémád akadna a bejelentkezéssel, kérjük jelezd a helpdesk@uni-corvinus.hu e-mail címen.

MyCorvinus App

 • A MyCorvinus a Corvinus Egyetem mobil applikációja, melyen rendszerezve gyorsan elérheted a tanulmányaiddal kapcsolatos legfontosabb információkat és híreket, úgy, mint az órarendedet, a tanulmányi átlagaidat vagy épp a könyvtár nyitva tartását.
 • Az applikáció letöltése nagyban megkönnyíti az egyetemi életed, ezért minél hamarabb töltsd le a mobilodra.
 • A MyCorvinus app segítségével gyorsan és egyszerűen elérheted mindazokat az információkat, melyekre szükséged lehet a tanulmányaid során. Emellett a térkép funkció megmutatja neked, hogy hol találhatod az előadókat, tantermeket az egyetem bármely épületén belül.
 • A MyCorvinus applikációt az AppStore és Google Play helyekről töltheted le.
 • A MyCorvinus app letöltése utan az egyetemi CUSMAN azonosítóddal és jelszavaddal tudsz bejelentkezni.

Tűz,- és beleset-megelőzési oktatás

A tanulmányaid megkezdése előtt fontos, hogy tájékozódj az Egyetem tűz, – és baleset-megelőzési előírásairól, ezért kérjük végezd el az erre irányuló oktatást, mely az oktatóprezentáció megtekintésével indítható. A képzés elvégzése körülbelül 10 percet vesz igénybe. 

A Microsoft alapú power apps. rendszerbe az egyetemi e-mail címeddel és  CUSMAN rendszerben beállított jelszóaddal tudsz majd bejelentkezni. 

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy az oktatás elvégzése, csak akkor kerül rögzítésre a rendszer naplójában, amennyiben a prezentáció végével a „Tovább” gombok után végezetül a „Az online képzés zárása” gombra kattintasz.  Ezt követően előfordulhat, hogy egy egysoros angol nyelvű üzenetre navigál át az oldal, kérjük azt vedd figyelmen kívül a fenti gombok sikeres lekattintása után az oktatás elvégzettnek minősül.

A Tűz,- és beleset-megelőzési oktatás elvégzésének határideje: 2021.08.26 (csütörtök)   

Kérjük tartsd szem előtt, hogy az oktatás elvégzése nélkül nem fogsz tudni beiratkozni az Egyetemre, ezért javasoljuk, hogy mielőbb végezd el a tréninget.

Amennyiben bármilyen nehézségbe ütköznél, vagy kérdésed lenne a rendszerhasználattal összefüggésben, kérjük keress minket a digi.tamszolg@uni-corvinus.hu elérhetőségünkön.  

Vágólapra másolva
GEN.:2022.05.18. - 15:16:46