Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. This notice was triggered by the ajax_custom_script handle. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /srv/www/htdocs/wp-includes/functions.php on line 5768
A tanulástól a cselekvésig: Hogyan érhetünk el valódi hatást az SDG-k érdekében? - Budapesti Corvinus Egyetem Ugrás a fő tartalomra

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /srv/www/htdocs/contents/themes/corvinus-theme/single-event.php on line 42
Vissza a főoldalra

A tanulástól a cselekvésig: Hogyan érhetünk el valódi hatást az SDG-k érdekében?

Munkatársunk, Dr. Ásványi Katalin is tagja lesz a PRME Global Forum júniusi panelbeszélgetésének, ahol az lesz a téma, hogyan lehet valódi hatást elérni az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak érdekében.
2024.06.18. 14:20 – 2024.06.18. 15:20
Budapesti Corvinus Egyetem

Dátum és időpont: 2024. június 18. kedd, 14:20 – 15:20  

Helyszín: online 

Nyelv: angol 

Regisztráció 

További részletek 

Ingyenesen vehetnek részt a Corvinus Egyetem hallgatói és munkatársai a felelős üzleti oktatással foglalkozó PRME szervezet Globális Fórumán, ahol az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak gyorsabb elérése lesz napirenden. 

A “From Learning to Doing: How to Make Real Impact for the SDGs” című panelbeszélgetésnek Dr. Ásványi Katalin, a Fenntarthatósági Menedzsment és Környezetgazdaságtan Tanszék tanszékvezető egyetemi docense, az ERS Hub Irányító Testületének elnöke is tagja lesz, aki áprilisban a PRME kelet-közép-európai tagozatának vezetője lett. 

A panelbeszélgetés résztvevői: 

  • Sherwat Elwan Ibrahim (American University of Cairo, Egypt) 
  • Steve Kenzie (UNGC UK) 
  • Katalin Ásványi (Corvinus University, Hungary) 
  • Rob van Tulder (Rotterdam School of Management Erasmus University, The Netherlands) 

A panelbeszélgetés a tudományos tanulás és a fenntartható fejlődési célokat szolgáló kézzelfogható intézkedések közötti szakadék áthidalására összpontosít. Szakértők sokszínű csoportja – köztük oktatók, gyakorlati szakemberek és politikai döntéshozók – vesznek részt, hogy feltárják a fenntarthatósággal kapcsolatos ismeretek és meglátások valós hatásának hatékony stratégiáit. 

A beszélgetés során a fenntartható fejlődési célokkal kapcsolatos kezdeményezések különböző kontextusokban történő megvalósításának kihívásait és lehetőségeit járják körül, a helyi közösségektől a globális partnerségekig. A résztvevők esettanulmányokat és személyes tapasztalatokat osztanak meg sikeres projektekről, kiemelve az innovatív megközelítéseket, az együttműködési erőfeszítéseket és a vezetés kritikus szerepét a változás előmozdításában. 

A vita célja, hogy a résztvevők gyakorlati eszközöket és inspirációt kapjanak a fenntartható fejlődési célok érdekében tett érdemi lépésekhez, hangsúlyozva az elszámoltathatóság, az alkalmazkodóképesség és a fenntarthatósági értékek iránti erős elkötelezettség fontosságát. Az ülés végére a résztvevők világosabb képet kapnak arról, hogyan lehet a tanulástól a cselekvésig eljutni, jelentősen hozzájárulva a fenntartható fejlődési célok elérésére irányuló globális erőfeszítésekhez. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.20. - 16:21:58
Notice: ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in /srv/www/htdocs/contents/plugins/bcetools/bcetools.php on line 29

Warning: log4php: [LoggerAppenderDailyFile:default]: Failed locking file for writing. Closing appender. in /srv/www/htdocs/contents/plugins/adln-corcms/includes/log4php/LoggerAppender.php on line 283