Ugrás a fő tartalomra

Jogi források / Jogszabályok

Tartalmazza a magyar és európai uniós joganyagokat, a legfontosabb bírósági döntéseket, jogi szakszótárat, jogi szakfolyóiratokat, magyar és EU-s jogi bibliográfiát, iratmintákat, stb. Az alap-adatbázison túl IP-alapon, de korlátozott egyidejű hozzáféréssel érhetőek el az alábbi szakfolyóiratok:

Adó kódex, Adó szaklap, ÁFA Kalauz, Polgári Jog, EU Jog, Fizetésképtelenségi jog, Fogyasztóvédelmi jog, Ingatlanjog

Elérhető még a Közbeszerzési Jog c. folyóirat illetve a HMJ-adatbázis (egyes jogszabályok angolul és németül), amennyiben ezek iránt érdeklődik, kérjük jelezze a szolg@uni-corvinus.hu címen.


A Magyar Közlöny Lap- és könyvkiadó online felülete, ahol a jelenleg is kiadott közlönyök többsége teljes szöveggel letölthető. Egyes közlönyöknél csak a tartalomjegyzék érhető el. Régebbi közlönyök egyes lapszámai is hozzáférhetőek.  


Magyar jogszabályok kereshető gyűjteménye. A szolgáltatás az adott naptári napon hatályos valamennyi magyar jogszabály hatályos szövegét tartalmazza. Ezen kívül lehetőség van a hatályon kívül helyezett, valamint a még nem hatályos jogszabályok lekérdezésére is. Másodlagos forrás, a Magyar Közlöny utánközlése. A hatályos jogszabályokon túl tartalmaz önkormányzati rendeleteket, az indoklások tárát, nemzetközi szerződéseket, s lefordított jogszabályokat.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.19. - 04:14:17