Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Adatbázisok N

Napvilág Kiadó (EISZ)

Magyar nyelvű e-könyvcsomag. Főbb témakörök: történet- és társadalomkutatás, XX. századi történelem kritikus feldolgozása, társadalmi problémák bemutatása.


NAVA – Nemzeti Audiovizuális Archívum

Audiovizuális archívum, magyar gyártású vagy magyar vonatkozású filmek adatbázisa. A Corvinus Egyetem NAVA-pontként funcionál, így a filmek teljes terjedelmükben megtekinthetőek.

Bővebb információ


Nemzeti Jogszabálytár

Magyar jogszabályok kereshető gyűjteménye. A szolgáltatás az adott naptári napon hatályos valamennyi magyar jogszabály hatályos szövegét tartalmazza. Ezen kívül lehetőség van a hatályon kívül helyezett, valamint a még nem hatályos jogszabályok lekérdezésére is. Másodlagos forrás, a Magyar Közlöny utánközlése. A hatályos jogszabályokon túl tartalmaz önkormányzati rendeleteket, az indoklások tárát, nemzetközi szerződéseket, s lefordított jogszabályokat.  


The New Palgrave Dictionary of Economics Szuperkereső alatt elérhető jelzés

A The New Palgrave Dictionary of Economics, a világ egyik legismertebb közgazdaságtani kézikönyvének rendszeresen frissülő online változata. Alapos és széleskörű adatokat és információkat nyújt több mint 3000 szócikk segítségével, írói a tudományterület vezető alakjai. Alapvető referenciamű a közgazdaságtan kutatói számára.     

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.12.10. - 07:12:22