Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Elnökségváltás a Hallgatói Önkormányzatban

2022-01-10 09:38:34

Molnár Dorina, a Hallagatói Önkormányzat elnöke 2021. december 17-én lemondott pozíciójáról. December 28-án a Budapesti Corvinus Egyetem Küldöttgyűlése megválasztotta Beck Viola gazdaság-és pénzügy-matematikai elemzés szakos hallgatót a Corvinus Hallgatói Önkormányzat elnökévé.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Viola 2018-ban, gólyaként kezdett aktívan tevékenykedni a szervezetben. Eleinte tanulmányi ügyekkel, később a kollégista hallgatókkal foglalkozott, majd 2021 nyarától a HÖK alelnökeként folytatta munkáját. Az elmúlt félévben jelentős lépéseket tett a hallgatói érdekképviselet fejlesztéséért, amelynek eredményes folytatása elnökként is az egyik legfőbb célkitűzése.

Viola munkáját két új alelnöke, Kovács Kristóf és Pléli Csanád segítik.

Kristóf másodévesként csatlakozott a Hallgatói Önkormányzathoz. Eddigi munkája során nagy hangsúlyt fektetett a diákszervezetek és szakkollégiumok képviseletére és a hallgatói közösség aktív formálására. Alelnöksége alá fognak tartozni az elsődlegesen hallgatói érdekképviselettel foglalkozó terültek.

Csanád gólyaként kezdett a Hallgatói Önkormányzatban tevékenykedni. Csapatával egy teljesen új szemléletet hozott a HR életébe és ezzel együtt a HÖK mindennapjaiba is, ezzel aktívan formálva a szervezeti kultúrát. Alelnökként a szervezet menedzsmentfókuszú területeivel fog elsősorban foglalkozni.

Az új vezetésnek eredményes munkát és sok sikert kívánunk!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 13:00:22