Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Corvinus oktatók legutóbbi jelentős publikációi: válogatás a Főépület második emeletén

2021-12-08 09:21:51

Összeállítás készült a Corvinus Egyetem oktatóinak legutóbbi jelentős nemzetközi publikációiból. A 2020-2021-ben megjelent rangos nemzetközi publikációk - egy QR-kód segítségével - a Főépület második emelet keleti szárnyában olvashatóak, két oldalt a falon.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Tizennégy, az elmúlt két évben rangos nemzetközi folyóiratban megjelent publikáció absztraktja tekinthető mega Főépület második emeletének falain. A teljes publikációk pedig egy QR-kód olvasó segítségével olvashatóak a plakátokról. A publikációk szerzői részben vagy teljesen Corvinus kötődésű oktatók-kutatók.

A Corvinus Egyetem stratégiai célja a jelentős nemzetközi folyóiratokban megjelenő publikációk számának növelése, az Egyetem kutatásainak nemzetközileg láthatóbbá tétele. Az Egyetem vezetése angolszász mintára a legjelentősebb publikációk és szerzőik vizuális kiemelésével is ösztönözni szeretné a kutatást, ezért készült vizuális gyűjtés az elmúlt évek legjelentősebb nemzetközi publikációiból.

Mind a 2020-ban, mind a 2021-ben megjelent, MTMT Corvinus publikációs portfólióban szereplő cikkek kiválasztásánál szempont volt, hogy:

  • 70 vagy annál nagyobb AIp (Article Influence percentile) értékkel rendelkezzen a cikk,
  • szerepeljen az ABDC folyóiratlistán
  • a szerzők száma ne haladja meg a tízet.

A Főépületben kihelyezett plakátokon a publikációk absztraktja olvasható, a plakátokon elhelyezett QR-kód segítségével pedig mobilon a teljes publikáció betöltődik.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 11:33:28