Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

A Corvinus csapata második helyezést ért el a X. Országos Controlling Esettanulmányi Versenyen

2021-12-09 11:52:20

2021. december 3-án rendezték meg a X. Országos Controlling Esettanulmányi Verseny döntőjét, ahol egy valós cég aktuális kérdésére kellett megoldást találniuk a döntősöknek.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Balról jobbra a csapattagok: Suba Stefi, Mányi Heléna, Kerekes Dóra és Ürögi Bese

A megmérettetésen a Corvinus vezetés és szervezés elsőéves mesterszakos hallgatói második helyezést értek el, emellett ők lettek a verseny legtöbb díjjal jutalmazott résztvevői is.  

A X. Országos Controlling Esettanulmányi Verseny döntőjébe hét egyetem csapata jutott be. A verseny a stratégiai, pénzügyi és menedzsmenti tudáson felül a számviteli és kontrolling ismereteket is előtérbe helyezi, így a hallgatóknak komplex feladatokat kellett megoldaniuk. A döntőben a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. szeptemberben induló FKF Köztisztasági Divíziójának piaci növekedési lehetőségeiről kellett átfogó stratégiát alkotniuk.  

A corvinusos csapat tagjaként a dobogó második fokára Kerekes Dóra, Mányi Heléna, Suba Stefi és Ürögi Bese állhatott fel, felkészítő konzulensük Tirnitz Tamás, a Vezetéstudományi Intézet adjunktusa volt.  

A második helyezésen túl a csapat elnyerte a legjobb prezentációért, valamint az egységes fellépésért járó különdíjakat is. Ezzel ők lettek a legtöbb díjjal jutalmazott résztvevői a versenynek.  

Büszkék vagyunk hallgatóink teljesítményére, ezúton is gratulálunk nekik! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.28. - 21:20:11