Budapesti Corvinus Egyetem ×

Corvinus Kutatási Kiválóság 2021 (CKK-21)

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) kuratóriuma és vezetősége egyértelmű célként tűzte ki a nemzetközi rangsorokban történő előrelépést. Ez az eddiginél jelentősebb nemzetközi kutatási "lábnyom" kialakításával és növelésével lehetséges. A cél elérését szolgálja az opcionális és szelektív Corvinus [Nemzetközi] Kutatási Kiválósági elismerés, amely pótlólagos ösztönzést jelent a nemzetközileg is jelentős kutatási eredmények megszületésére, díjazva a kutatói kiválóságot. A CKK tehát a globálisan látható, nemzetközi mércével is kiemelkedő, a BCE szempontjából releváns kutatási eredmények ösztönzésének és elismerésének eszköze.

A CKK-t pályázat útján, a díjazás évét közvetlenül megelőző három év kutatási teljesítménye alapján ítéljük oda; a 2021 elején odaítélt elismerés (CKK-21) az előző három év (2020, 2019, 2018) teljesítményének a díjazása.

A pályázat benyújtására  2021. január 4 (hétfő) 9:00-tól 2021. február 1 (hétfő) 9:00-ig (CET) a Corvinus Egyetem kutatástámogatás honlapján van lehetőség: 

https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/kutatas/kutatastamogatas/

 

Vágólapra másolva