Budapesti Corvinus Egyetem ×

Kancellár

Pavlik Lívia

Pavlik_Livia_300x300px.jpg
A maximális teljesítmény nyújtása és a fáradhatatlan törekvés az elérhetetlen tökéletesre – hivatásomban ez a mottóm.

Dr. Pavlik Lívia, egyetemi docens, 2014 óta a Budapesti Corvinus Egyetem kancellárja. 2018-tól az Innovációért és Technológiáért felelős Miniszter megbízásából a Corvinus, mint első magyar állami egyetem magánegyetemmé alakulásáért, majd a hazai felsőoktatási modellváltásért felelős miniszteri biztos.

A számvitel és számvitel-tanár mesterdiplomáját 1993-ban, majd gazdaságtani Ph.D. fokozatát 2002-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

2003-tól a Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett okleveles könyvvizsgálója, jelenleg szüneteltető tagsági jogviszony mellett.

Oktatói-kutatói pályája során a nemzetközi számvitellel, azon belül a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok alapján a halasztott adók kérdéskörével foglalkozott, majd a vezetői számvitel, azon belül a költségszámvitel állt a kutatási tevékenységének fókuszában. Az elmúlt években a felsőoktatás szakértőjeként az ágazati tevékenység önköltségszámításának, a felsőoktatási intézmények átalakulásának, vezetői információs rendszerek kialakításának témakörében publikált, illetve végzett szakmai tanácsadói tevékenységet.

Vezetői munkássága során a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának gazdasági dékánhelyetteseként, majd a Közgáz Campus Igazgatójaként dolgozott, kancellári kinevezése előtt pedig az egyetem gazdasági főigazgatói pozícióját töltötte be.

Több hazai nonprofit szervezet felügyelő bizottságának elnökeként, illetve tagjaként segíti a szervezetek céljainak megvalósítását.

Kapcsolódó elérhetőségek

Dr. Pavlik Lívia livia.pavlik@uni-corvinus.hu Kancellári Szervezet
kancellár
C épület, 607
Telefon: +36 1 482 7101 • Mellék: 7101
Vágólapra másolva