Ugrás a fő tartalomra

Szálláslehetőség

A Campusról

A 2024 februárjában megnyitott Corvinus Gellért Campus az ország legfenntarthatóbb oktatási épülete, amely innovatív és modern tereket, egyedülálló panorámát, sportolási és szálláslehetőségeket kínál a hallgatók és oktatók számára egyaránt. 

A kollégiumi 2 és 3 ágyas szobák négy emeleten helyezkednek el, mindegyikben saját fürdőszoba és légkondicionáló található. Az épület elhelyezkedése miatt gyönyörű panoráma nyílik Budára és Pestre egyaránt. Minden emeleten található egy teljesen felszerelt, bútorozott, amerikai konyhával ellátott közös nappali, amely közösségi térként szolgál. Mosási lehetőség az egyes emeleteken található mosókonyhában áll rendelkezésre. Kérésre vasalót és vasalódeszkát is biztosítanak. 

A campushoz tartozik egy 11 000 négyzetméteres park és sportközpont is, mászófallal és számos sportpályával a csapatsportok számára. Ezt a Corvinus Egyetem polgárai 20%-os kedvezménnyel vehetik igénybe. Az épületben Fresh Corner büfé működik, ahol többek között kávét, hotdogot, salátákat és üdítőket lehet vásárolni. A campus különlegessége a Rooftop Café, amely egy közösségi tér nyitott terasszal a 7. emeleten. 

A campus felszereltsége

Az épületben 0-24 óráig nyitva tartó portaszolgálat működik. A kollégiumban elektronikus kártya és/vagy NFC beléptető és szobanyitó rendszer működik. A kollégiumi szintekre csak ezzel a kártyával lehet belépni. Az épülethez tartozik egy zárt parkoló, amely a 4-es kapun keresztül közelíthető meg. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt az állandó parkolás minimális.

Vezetékes internet

Minden szobában található fali vezetékes végpont, amelyre UTP ethernet kábellel lehet csatlakozni. 

A vezetékes internet használatához jelenleg nincsen szükség regisztrációra. 

Wi-Fi

A kollégium Wi-Fi hálózata kiegészítő szolgáltatásként üzemel.  

Tanulószoba (olvasóterem), gépterem

A K szárny második emeletén található olvasóterem, mely tanulószobaként rendelkezésre áll a kollégisták számára. 

A K szárny első emeletén helyet kapó adattérben van lehetőség egyetemi számítógépet használni. 

Szolgáltatások

 • Extra takarítás igénylése
 • Mosási lehetőség
  Minden kollégiumi szinten található ipari mosó és szárítógéppel felszerelt mosókonyha.
  Használta ingyenes, a mosószert mindenki magának kell, hogy biztosítsa. Ezek rendeltetésszerű használata és tisztán tartása a lakók közös feladata és érdeke.
 • Sportolási lehetőségek
  2024 elején csak részben, 2024 őszétől teljeskörűen fog működni sportközpont és mozgásstúdió (többfunkciós sportpályával, mászófallal, kardió- és erőnléti gépekkel felszerelve), illetve egy kültéri sportpálya is helyt kapott az épületet körül határoló, 1100 m2-es parkjában.
  Használati feltételekről bővebb tájékoztatást a sportközpont üzemeltetője fog adni.
 • Kerékpár tároló
  A Mányoki úti főbejáratnál zárt kerékpártároló is elérhető.

Kapcsolat

Központi e-mail cím: gellertkoli@uni-corvinus.hu 

Telefonszám (munkaidőben): +36 1 482 7815 

Portaszolgálat telefonszáma: +36 1 482 7810 

Cím: 1118 Budapest, Mányoki út 9. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.24. - 18:44:30