Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

V. SKEOF – Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fóruma Konferencia

A harmadik évezred harmadik évtizedének kihívásai a sportban címmel rendezi meg, immár ötödik alkalommal a Corvinus az V. SKEOF (Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fóruma) Konferenciát.
2021. január 21., 09:00
1093 Budapest Fővám tér
Online esemény
Konferencia résztvevők 
Az Egyetem Sportgazdaságtani Kutatóközpontja által szervezett esemény az EMMI Sportért Felelős Államtitkárság támogatásával valósul meg.

Az V. SKEOF Konferencián arra keresünk válaszokat, hogy milyen kihívásokkal fognak szembenézni a sportgazdaság szereplői a 2020-as években. Melyek lesznek a következő évek meghatározó trendjei? Miként készüljenek fel a sportvállalatok a COVID-19 világjárványt követő időszakra? Milyen hatásai lesznek a tokiói olimpia elhalasztásának? Mely sportágak, sportszervezetek lehetnek a változások nyertesei; a hagyományos sportágak helyettesítője vagy kiegészítője lesz-e az esport? Miként tudja a sport megszólítani az immár önálló keresettel rendelkező millenniumi generációt?

Jó gyakorlatok bemutatásával, élenjáró szakemberek felvetéseivel és tartalmas vitákkal várja az V. SKEOF Konferencián a Sportgazdaságtani Kutatóközpont szellemi műhelye az érdeklődőket, határon innen és túlról. Az eseménnyel kapcsolatos további információk és a részletes program ide kattintva elérhető.

A Konferencia Fővédnökei:

Dr. Szabó Tünde, Államtitkár, Sportért Felelős Államtitkárság, Emberi Erőforrások Minisztériuma

Dr. Cser-Palkovics András, Polgármester, Székesfehérvár Megyei Jogú Város

Stukovszky Tamás, Elnökhelyettes, Vállalati és Intézményi kapcsolatok, Budapesti Corvinus Egyetem

Academic keynote speech:

Prof. Dr. Holger Preuss (egyetemi tanár, sport-közgazdaságtan és sportszociológia, Sporttudományi Intézet, Johannes Gutenberg Egyetem, Mainz, Németország):

Expectations of Mega Sport Events and their legacy in the 3rd decade of the 21st century

A Konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt.

Facebook-eseményünk elérhető itt!

Információ: skeof.corvinus@gmail.com
Vágólapra másolva