Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Szabados Krisztián online PhD disszertációvédése

„Transhumanism as a thin-centred ideology” című doktori értekezése.
2021. április 30., 14:00
1093 Budapest Online esemény

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Szabados Krisztián doktorjelölt (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudomámyi Doktori Iskola) „Transhumanism as a thin-centred ideology” című doktori értekezését.
Budapesti Corvinus Egyetem 
A védés magyar nyelven zajlik.

Témavezető: Balázs Zoltán DSc, BCE


A Védési Bizottság tagjai:

  • Elnök: Mezei Balázs DSc BCE/PPKE
  • Titkár: Metz Rudolf PhD BCE
  • Bírálók: Toronyai Gábor PhD BCE, Pap Milán PhD NKE
  • Tagok: Gallai Sándor PhD BCE, Kiss Viktor PhD PTI Társ.elméleti Műhely
Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.

Kérjük, hogy jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal: eszter.viragh@uni-corvinus.hu e-mail címen jelezze. Ha rendelkezik corvinusos e-mail címmel, kérjük, azt adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a Teams csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, email címére küldhetnek meg: rudolf.metz@uni-corvinus.hu

Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek és Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is. 
Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.11. - 02:06:16