Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Kásler Tina Tímea online PhD disszertációvédése

„Az első lépések a fogyasztóvá váláshoz - Hogyan befolyásolja az óvodáskorú gyermekek környezete az élelmiszer-fogyasztási viselkedésüket?” című doktori értekezése.
2021. május 14., 10:00
1093 Budapest Online esemény

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Kásler Tina Tímea doktorjelölt „Az első lépések a fogyasztóvá váláshoz - Hogyan befolyásolja az óvodáskorú gyermekek környezete az élelmiszer-fogyasztási viselkedésüket?” című doktori értekezését.
Budapesti Corvinus Egyetem 
Az értekezés opponensei:
 
  • Neulinger Ágnes Phd, BCE;
  • Szűcs Krisztián PhD, PTE;
  • Mandják Tibor Phd, EM-Normandie
Témavezető: Hofmeister-Tóth Ágnes PhD

A jelölt disszertációja és tézisfüzete elérhető itt.

64/2020. (XII.17.) számú Elnöki Testületi rendelkezés értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakasza az Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával – írásban kérdéseket feltenni, észrevételeket megfogalmazni, melyeket a bizottság titkárának, e-mail címére küldhetnek meg: kata.kelemen@uni-corvinus.hu 
Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.14. - 08:01:55