Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Fórumsorozat

Pénzügy és Számvitel alapszakos hallgatóknak
2020. október 1., 18:00
1093 Budapest Fővám tér
Online esemény

A Pénzügy és Számvitel alapszakos hallgatóink számára mostantól rendszeresen fórumokat szervezünk, ahol a szakvezetés informál Benneteket az aktuális eseményekről, feladatokról, és fel tudjátok tenni kérdéseiteket, el tudjátok mondani esetleges problémáitokat.

A fórum-sorozat első eseménye:

Időpont: 2020. október 1., 18.00

Kapcsolódás az eseményhez: itt


Az esemény tervezett programja:

  • 18:00 – 18:10 Köszöntők (Dömötör Barbara, Lovas Anita, Veit József)
  • 18:10 – 18:20 Félévkezdési tapasztalatok, tárgyfelvétel, szakszeminárium a harmadéveseknek (Dömötör Barbara, Lovas Anita, Veit József)
  • 18:20 – 18:45 Szakkal kapcsolatos előzetesen leadott kérdésekre válaszok (Dömötör Barbara, Lovas Anita, Veit József)
  • 18:45 – 19:15 TO-s kérdésekre válasz (Tornay Gáborné)
  • 19:15 – 19:30 Egyéb, felmerülő kérdések, problémák (minden tanár, aki ott van)

További információ az eseményről:

Egy rendhagyó évindításon vagyunk túl, ahol egyszerre kellett kezelni a változó egyetemi környezet és a járványügyi intézkedések okozta kihívásokat. Hallgatóként és oktatóként is sok új helyzettel találkoztunk, és időnként úgy éreztük, hogy nem kapunk, vagy nem időben kapunk megfelelő információkat. Várhatóan az őszi félév sem lesz egyszerűbb, számítanunk kell arra, hogy hirtelen változások következnek be, amelyekre azonnal kell reagálni. A tavaszi félév egyik fontos tapasztalata, hogy az online platformok szerepét „békeidőben” is érdemes növelni. Ezért létrehoztuk a Teams felületen a Pénzügy és Számvitel alapszak csoportját, illetve rendszeres fórumokat fogunk tartani, ahol egyrészt a szakvezetés informálja a hallgatókat az aktuális eseményekről, feladatokról, másrészt a hallgatók is fel tudják tenni kérdéseiket, el tudják mondani a problémáikat. Arra kérjük Pénzügy és Számvitel alapszakos hallgatóinkat, hogy a Teams-re feltett közös file-ba küldjék el kérdéseiket, amelyekre választ várnak!


A szervezők tehát szeretettel várnak minden résztvevőt!


workshop, megbeszélés 

Vágólapra másolva