Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Farkas Jácint online PhD disszertációvédése

„Az egzisztenciális fogyatékosságban rejlő kiteljesedési lehetőségek – betekintés a fogalom jelentésvilággába” című doktori értekezése védése.
2021. május 12., 10:00
1093 Budapest Online esemény

Budapesti Corvinus Egyetem 
„Az egzisztenciális fogyatékosságban rejlő kiteljesedési lehetőségek – betekintés a fogalom jelentésvilággába” című doktori értekezése védése.

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Farkas Jácint doktorjelölt (Szociológia és Kommunikációtudomány Doktori Iskola) „Az egzisztenciális fogyatékosságban rejlő kiteljesedési lehetőségek – betekintés a fogalom jelentésvilágába” című doktori értekezését.

A védés magyar nyelven zajlik.

Témavezető: Karácsony András CSc, ELTE 

A Védési Bizottság tagjai:

Elnök:
  • Szántó Zoltán, CSc habil., BCE
Titkár:
  • Vicsek Lilla, PhD, BCE
Bírálók: 
  • Ropolyi László, PhD, ELTE
  • Marosán Bence, PhD, BGE
Tagok:
  • Kaponyi Erzsébet CSc, prof.emerita, BCE
  • Gonda Tibor, PhD, PTE
  • Sass Judit, PhD, BCE 
Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.
Kérjük, hogy jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal jelezze az eszter.viragh@uni-corvinus.hu e-mail címen. Ha rendelkezik corvinusos e-mail címmel, kérjük, azt adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a Teams csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertációvédés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, e-mail elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, e-mail címére küldhetnek meg: lilla.vicsek@uni-corvinus.hu

Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek és Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.05.14. - 08:12:53