Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Brain Bar

Legyél ott Európa legnagyobb jövőfesztiválján!
2020. szeptember 17., 23:59
1093 Budapest Fővám tér

A Brain Bar idén rendhagyó keretek között kerül megrendezésre, a koronavírus-helyzet miatt online formátumban, az esemény Facebook oldalán követhetitek az izgalmas előadásokat!

Mire számíthatsz idén a Brain Baron? A fesztivál fő témája a krízis utáni újrakezdés, azaz nemzetközi előadókkal és magas szintű tudással szeretnék segíteni a közönséget, hogy eligazodjanak a koronavírus utáni világban. A témák között szerepel a koronavírushoz hasonló más globális veszélyforrások, például a klímaváltozás kezelése, a háborús kockázatok alakulása, a startup vállalkozások túlélése válság idején, az Európai Unió jövője, vagy épp a következő világjárványra való aktív felkészülés is. Ugyanakkor lesznek az idei nagy témától független, tipikus Brain Bar sztárvendégek is, mint a francia hoverboard-feltaláló Franky Zapata, vagy a Promobot hírhedt oroszországi startup, ami minden vásárlójának egy saját magáról mintázott, humanoid robotot kínál.

 Ha a Corvinuson tanulsz és érdekel, hogyan látják a jövőt a világ legkiemelkedőbb gondolkodói, töltsd ki a regisztrációs lapot és jelentkezz itt.

 Csatlakozz a Brain Bar hivatalos Facebook eseményéhez itt.

Információ: contact@brainbar.com
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.20. - 18:04:53