Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Barkóczi Janka online PhD disszertációvédése

„Vizuális propaganda Magyarországon 1931-1944 – A magyar világhíradó a rituális kommunikációelmélet kontextusában” című doktori értekezése
2021. május 17., 10:00
1093 Budapest Online esemény

Barkóczi Janka doktorjelölt (Szociológia és Kommunikációtudomány Doktori Iskola) „Vizuális propaganda Magyarországon 1931-1944 – A magyar világhíradó a rituális kommunikációelmélet kontextusában” című doktori értekezését.
 
A védés magyar nyelven zajlik.

Témavezető: Murai András PhD, Budapesti Metropolitan Egyetem

A Védési Bizottság tagjai:
 
  • Elnök Benczes Réka DSc habil BCE
  • Titkár: Székely Levente PhD BCE
  • Bírálók: Andok Mónika PhD habil PPKE
  • Fenyves Katalin PhD habil METU, Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem
  • Tagok: Páprádiné Szilczl Dóra PhD PPKE, Béres István PhD KRE BTK
Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.

Kérjük, hogy jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal: eszter.viragh@uni-corvinus.hu e-mail címen jelezze. Ha rendelkezik corvinusos e-mail címmel, kérjük, azt adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a Teams csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, email címére küldhetnek meg: levente.szekely@uni-corvinus.hu

Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek és Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is.  
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.21. - 18:45:37