Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Valastyán Zsolt bemutatkozása

Betöltött pozíció: marketingkommunikációs vezető 

Szervezeti egység: Kommunikáció 

Felettes neve: Apáti-Tóth Kata, kommunikációs vezető 

Munkaköri feladatok: 

  • az egyetem marketingkommunikációs stratégiájának kialakítása 
  • az egyetem digitális és social media felületeinek fejlesztéséért, tartalommenedzsmentjéért és a tartalomgyártásért felelős kontent csapat szakértő munkájának irányítása 
  • a kampánymenedzsmentért és rendezvényszervezésért felelős marketingkommunikációs csoport teljeskörű tevékenységének irányítása 
  • reklámfilmek kreatív tervezése és külső partnerekkel történő megvalósításának irányítása 

Szakmai végzettség: közgazdász marketing szakirányon 

Rövid bemutatkozás: 

Corvinusos tanulmányaim idején már elkezdtem dolgozni az ország egyik legnagyobb médiaügynökségénél, ahol először médiavásárlással, majd -tervezéssel foglalkoztam. Egy 4 hónapos, az ügynökség londoni irodájában tett kitérő után pedig a cég social media és mobilmarketing részlegét, kínálatát és ügyfélkörét kellett kialakítanom. 

Ezt követően 2013-tól 9 évet töltöttem a MOL-nál, ahol a digitális külső és belső felületekért feleltem, emellett időszakosan ATL aktivitások, belső kommunikációs és kampánymenedzsmenti feladatok is tartoztak hozzám. 

Hobbim gyakorlatilag bármilyen sport amatőr szinten, a Közgáz Liga óta a kispályás focitól a fallabdán át az országúti kerékpározásig, de mostanában egy 3 éves kislány egészen sok időt elvesz ezektől, nagy örömömre. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:51:16