Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Tudománykommunikáció 2.0 konferencia

A szervező Kommunikáció és Szociológia Intézet, illetve a TudCom kutatócsoport egy új műfajt teremtett: a teaserkonferenciát.

A szervező Kommunikáció és Szociológia Intézet, illetve a TudCom kutatócsoport egy új műfajt teremtett: a teaserkonferenciát.

A 2020-as Tudománykommunikáció 2.0 konferencia 2.0-s változatában a plenáris és szekciórésztvevők 5 perces előadásokban adtak ízelítőt a kutatásukból. A visszajelzések alapján jól követhető és rugalmas formátum ez, amely alkalmas az online konferenciák egy helyben ülő egyhangúságát megtörni. Az előre elkészített, tudománykommunikáció témájú előadások és az élőben felvett konferencia is elérhető a kutatócsoport Youtube-csatornáján.

A tanácskozáson plenáris előadást tartott Aczél Petra professzor (BCE) és Zemplén Gábor professzor (ELTE). A szervezők köszönik a konferencia szakmai bizottságának a munkáját: a Kommunikáció és Szociológia Intézetből Aczél Petra, Kárpáti Andrea és Sass Judit vett részt a konferencia szakmai programjának az értékelésében és összeállításában. A konferenciát a TudCom tudománykommunikációs kutatócsoport alapítói, Veszelszki Ágnes (BCE) és Falyuna Nóra (NKE) szervezték. A konferencia anyagából válogatott és lektorált tanulmánygyűjtemény készül.

TudCom

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:45:19