Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Szerdán kezdődik a Corvinus kétnapos őszi állásbörzéje

2023-10-24 13:02:00

Több mint kétszáz állásajánlattal harminc cég lesz jelen az ország vezető vállalatai közül a Corvinus Egyetemen, ahol október 25-én és 26-án rendezik meg a Career & Business Festivalt.

Budapesti Corvinus Egyetem

A nagy sikerű tavaszi állásbörze után a Budapesti Corvinus Egyetem ősszel is megrendezi karrierfesztiválját. Október 25-én és 26-án elsősorban tanácsadói, banki, pénzügyi, FMCG (napi fogyasztási cikkek) szektorokból érkeznek a Corvinusra az összesen mintegy kétszáz állást ajánló cégek, nagy- és kisvállalatok, start-upok egyaránt, köztük az egyetem stratégiai partnerei is. A harminc cég nemcsak teljes és részmunkaidős állásokat, de szakmai gyakorlati helyeket is kínál.  

Emellett a fesztiválon számos interaktív workshop és program is helyet kap, amelyek célja, hogy segítsenek elsajátítani azokat a készségeket és ismereteket, amelyekkel sikeressé válhatunk a mai munkahelyeken. Az egyetem több mint húsz szakmai előadást szervez a jövő munkahelyéről, amit a résztvevő kiállítók, stratégiai partnerek és a szakma meghatározó személyiségei tartanak. Egyikük például Varga Eszter bankár, jogász, a Corvinus coachképzésének oktatója, az RTL Cápák között című műsorának befektetője, aki A munka jövője a káosz korában címmel tart előadást. 

Az állásbörzén új programként debütál az Alumni Café, amelyen a látogatók kötetlen, negyedórás beszélgetéseken találkozhatnak 13 meghatározó corvinusos öregdiákkal változatos területekről – pl. turisztikai menedzsment, felhasználóiélmény (UX)-kutatás, reklám, kormányzat, nemzetközi szervezetek –, köztük az egyetem elnökével, Anthony Radevvel. A látogatók első kézből ismerhetik meg a corvinusos alumnik tapasztalatait, karrierútjait, ezzel is inspirációt kaphatnak saját szakmai életútjuk formálásához. 

Az ingyenes, nyitott és regisztráció nélkül is látogatható eseményre 7-8 ezer érdeklődőt vár az egyetem. Azok az aktív és öregdiák corvinusosok, akik regisztrálnak, nyereményjátékban vehetnek részt. A rendezvényről a Corvinus aloldalán, az expo.uni-corvinus.hu honlapon lehet bővebben tájékozódni. 

Képünk a Corvinus idei tavaszi állásbörzéjén készült. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 15:12:44