Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Hallgatói sikerek az őszi MEFOB futóversenyeken Fórizs Lili hallgatónk ezüstérmet sze

2023-11-10 11:22:00

Fórizs Lili hallgatónk ezüstérmet szerzett, Farkas Lilla pedig nyolcszáz résztvevő között lett hetedik egy másik versenyen.

Budapesti Corvinus Egyetem

5vös 5km Futóverseny 

A szezon első versenye volt (ELTE szervezésében), ahol a Corvinus Egyetem három hallgatóval vett részt: Farkas Lilla 7. helyezést ért el a több mint 800 résztvevő között hatalmas hajrával, Baki Zsombor és Kovács Nándor méltó eredménnyel teljesítették a távot. 

A B64 Deseda Jótékonysági Futógála 

A Gálán Fórizs Lili hallgatónk képviselte az Egyetemet. A megmérettetés jó irányba sodorta Lili teljesítményét, ami az idén folyamatosan növekvő tendenciát mutatva az eredményben is kiemelkedően megmutatkozik. Az ezüstérem megszerzése a kellő felkészülés, az ideális időjárási viszonyok és a mozgás öröme – mind segítették hallgatónk teljesítményét. 

A következőképpen nyilatkozott a verseny után Lili: 

“A Desedai futóverseny számomra jól sikerült, ami egyben az idei tanév első futóversenye is volt nekem. Ideális körülmények között tudtam futni, és hoztam azt az időt, amit vártam. Maga a futás nagyon jól ment, személy szerint sokkal jobban szeretek terepen futni, mint rekortán pályán. Itt pedig szép környéken megy végig az útvonal. A szintkülönbség nem volt hátráltató, mivel én egyébként is terephez vagyok szokva. Nagyon örülök, hogy ilyen jó helyen tudtam végezni a kategóriámban és sikerült a második helyet elhoznom.  Összességében nagyon jól éreztem magam és örömmel indulok a többi idei futóversenyen is.” 

Szép volt lányok, szép volt fiúk! Gratulálunk és további sport sikereket kívánunk! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.02. - 05:16:16