Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

5 új szakra lehet jelentkezni a Corvinuson január 31-től, köztük egyéves képzésekre is

2023-01-17 15:32:29

Új képzéseink angol nyelven indulnak 2023 szeptemberében.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

A Corvinus mesterképzési-kínálata idén eddig a Politikai gazdaságtannal bővült, azonban hamarosan 5 új piacképes képzést hirdetünk meg. Ezek mindegyike Magyarországon csak a Corvinuson elérhető, sőt a Gazdasági-viselkedéselemzés régiós szinten is egyedülálló mesterszak.

A szakon a fogyasztói és szervezeti viselkedés és döntések, valamint a társadalmi, gazdasági változások hármasa áll a középpontban. A képzés során hallgatóink magas szintű, interdiszciplináris ismeretekkel rendelkező szakemberekké válnak, az elhelyezkedési lehetőségek köre pedig a nemzetközi tapasztalatok alapján a HR- és marketingterületektől egészen a kutatói szerepig terjed.

Az egyéves szak elvégzése során hallgatóinkat felvértezzük azokkal az elméleti és gyakorlati készségekkel, amelyekre diplomácia szakértőiként szükségük lesz. Ezt nemcsak az intenzív tanterv és kötelező szakmai gyakorlat segíti, hanem az is, hogy támogatjuk a rövidebb külföldi tanulmányutakat is. 

A képzés a már jól ismert Marketing mesterképzés egyéves, intenzív változata. Olyan jövőbeli vezetőket képzünk, akik képesek komplex marketingstratégiai döntéseket hozni az üzleti élet különféle szektoraiban és vállalati típusaiban, lokális és nemzetközi piacain egyaránt.

A képzés az Ellátásilánc-menedzsment mesterképzés egyéves alternatívája. A nálunk végző szakemberek jól tudják majd, hogyan tervezzék és oldják meg a nagy cégeken belüli és egymás közötti logisztikai folyamatokat.

A szak Közgazdálkodás és közpolitika mesterképzés egyéves változata. Olyan közgazdászokat képzünk, akik helyt állnak majd vezetőként vagy elemzőként a közszférában vagy nonprofit szervezetek élén úgy itthon, mint külföldön. 

Jelentkezés: január 31. és február 15. között a felvi.hu-n keresztül.

A Corvinus Ösztöndíj egy tanévre nyerhető el, így aki ebben a formában tanul egyéves mesterszakon, annak garantáltan térítésmentes a tanterv szerinti teljes képzési ideje.

Új képzéseink negyedéves tanrendben zajlanak. Ennek előnye, hogy hallgatóink egyszerre kevesebb tantárgyat tanulnak, így lehetőség van egy-egy témában jobban elmélyülni.

A corvinusos alapszakon végző hallgatók előnyben vagy, hiszen 5-ös átlagú, nálunk szerzett alapszakos diplomával garantált a Corvinus Ösztöndíjas helyre történő felvétel új mesterszakjainkra is. A felvételi eljáráson ugyanúgy keresztül kell menni, de Corvinus alapszakos diplomával garantált a bejutás térítésmentes képzési helyre.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.16. - 02:28:43