Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Szabó Júlia online PhD disszertációvédése

Erdélyi magyar fiatalok a társadalmi struktúrában
2024.05.23. 17:32
1093. Budapest, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / eszter.viragh@uni-corvinus.hu

Szervezők elérhetősége

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Szabó Júlia doktorjelölt (Szociológia és Kommunikációtudomány Doktori Iskola) „ Erdélyi magyar fiatalok a társadalmi struktúrában” c. doktori értekezését.

Doktori iskolak nyiltnap_1920x1280px2_vágott

 
A védés magyar nyelven zajlik.

Témavezetők:

  • Bartus Tamás PhD, BCE és
  • Csata Zsombor PhD, Babes-Bolyai TE


A Védési Bizottság tagjai:

  • Elnök:Nagy Beáta CSc habil. BCE
  • Titkár: Hegedűs Rita PhD BCE
  • Opponens: Kmetty Zoltán PhD MTA TK
  • Tagok: Elekes Zsuzsanna DsC habil. BCE, Kristóf Luca PhD MTA TK, Huszár Ákos PhD MTA TK

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában. Kérjük, jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal jelezze az eszter.viragh@uni-corvinus.hu email címen. Ha rendelkezik corvinusos e-mail címmel, kérjük, azt adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a Teams csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi rendelkezés értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell.

A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, e-mail elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, e-mail címére küldhetnek meg: rita.hegedus@uni-corvinus.hu

Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek-Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 15:32:09