Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Folytatódik a Turizmus Fórum 

A fenntarthatóság témaköre megannyi társadalomtudományi kutatás alapját képezte az elmúlt időszakban.
2022.04.25. 15:30
1093. Budapest, Fővám tér 8.
C épület
205
Információ: bence.csapody@uni-corvinus.hu

A COVID-19 pandémia átalakította a turizmus rendszerét, a fogyasztók pedig még a korábbinál is jelentősebb mértékben az ökobarát, felelősségteljes turisztikai szolgáltatások irányába orientálódnak. Az aktuális trendekből kiindulva a Turizmus Fórum több programmal is jelentkezik a következő hetekben. 

2. előadás: Valcsicsák Zoltán Bhután: a fenntartható turizmus kísérlete a Bruttó Nemzeti Boldogság keretében 

A következő alkalommal Valcsicsák Zoltán ad elő a Turizmus Fórumon. A saját élményeken alapuló, vizuális előadás bemutatja a himalájai Bhután természeti és kulturális kincseit, a boldogságon alapuló egyedi fejlesztési stratégiáját, illetve a különleges bhutáni turisztikai modell elvét, gyakorlatát, eredményeit és kihívásait. 

Valcsicsák Zoltánt 2011-ben a fenntartható fejlődés, a Bruttó Nemzeti Boldogság és a buddhizmus iránti érdeklődése vitte először Bhutánba. Első útját 14 másik követte, amelyeken kisvállalkozásfejlesztő önkéntesként, a Magyar-Bhutáni Baráti Társaság elnökeként, és turistautak szervezőjeként egyre jobban megismerte Bhután rejtett arcait, és mára az ország legismertebb szakértője lett. Az első magyar nyelvű Bhutánról szóló könyv írója a témában rendszeresen előadásokat és beszélgetéseket tart, utazó csoportokat vezet, kreatív és vállalkozó kedvű bhutániak felkarolásán dolgozik, és minden évben hosszabb időt Sárkányföldön tölt.  

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció az alábbi linken érhető el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 05:41:49