Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

A Bagázs lesz a novemberi Science Shopos Kávézás vendége

Az eseményen a módszertani gyűjtemény mellett a közösségi kérdések mentén formálódó “TDK kutatás társadalmi hatással” című szekciót is bemutatják.
2023-11-21 12:30


Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2023. november 21., kedd, 12.30-14.00 

Helyszín: Corvinus Egyetem, Főépület, E.27-es szoba 

További információ: science.shop@uni-corvinus.hu  

Az esemény bemutatása: Novemberi alkalmunkon bemutatjuk a közösségi kérdések mentén formálódó TDK-szekciónkat, amelyhez oktatók-kutatók partnerségét szervezzük konzulensként, és a közösségbe ágyazott oktatás és kutatás egyetemi irodalomgyűjteményét kínáljuk. Milyen témaötletekkel és kutatási partnerekkel, milyen iparágakban, életterületen, gazdasági-társadalmi szempontból lehetséges vizsgálódni, és mit jelent közösségbe ágyazottan kutatni egy témát? A beszélgetésen közösségi partnerünk, a Bagázs lesz a vendégünk. 

Informális beszélgetésre invitáljuk továbbá oktató, kutató és támogató területi kollégáinkat: tea, kávé mellett a közösségbe ágyazott kutatásokról lesz szó, ami civil és nonprofit szervezetet, társadalmi vállalkozást is szolgálhat közösségi, társadalmi vagy ökológiai ügyek mentén. Bemutatjuk a science shopos módszertani irodalomgyűjteményünket és a “TDK kutatás társadalmi hatással” címen induló TDK-szekciónkat. Vendégünk és beszélgetőtársunk a Bagázs Egyesület kollégái lesznek, akik a munkájuk részeként tekintenek a kutatáson keresztüli megértésre és fejlesztésre.  

A science shopos kávézásra bármikor be lehet csöppenni és továbbállni, lehet beszélgetni vagy beszélgetéseket hallgatni, megismerkedni egymással és a science shop működésével. 12.30-tól főzzük a kávét. 

Az alkalom LinkedIn-eseménye 

A Corvinus Science Shop közösségi oldalai: 

LinkedIn I X I Facebook 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.12.02. - 13:08:38