Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A QuillBot ingyenesen elérhető

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

A QuillBot egy olyan akadémiai írásgeneráló platform, amely a mondatok és szóösszetételek átfogalmazásával, valamint a hosszabb szövegek összefoglalásával javíthatja írásaid érthetőségét és szakszerűségét.

A QuillBot Premium aktiválásának lépései:

  • Látogass el a https://quillbot.com/ oldalra, és regisztrálj az intézeti e-mail azonosítójával, majd állíts be egy jelszót.
  • Kattints a kapott ellenőrző e-mailre a Premium aktiválásához.

A QuillBot kiemelkedő jellemzői:

Nyelvtani ellenőrző: Biztosítja a hibátlan nyelvtant, elvégzi a helyesírás-ellenőrzést, ellenőrzi az írásjeleket, és számos nyelvtani problémát kijavít. Ezen kívül esszéellenőrző, nyelvtani ellenőrző és számos más eszköz áll rendelkezésre a tanulmányi teljesítmény fokozása érdekében.

Parafrázis készítő: A többnyelvű parafráziskészítő eszköz segít átírni és javítani bármely mondat, bekezdés vagy cikk egyértelműségét.

Flow: Egy összetett írási felület, amely a QuillBot összes eszközét egy helyen egyesíti, beépített nyelvtani ellenőrzéssel, így anélkül parafrazálhat, összegezhet, kutathat, idézhet és írhatja meg esszéjét, hogy váltogatnia kellene az eszközök között.

Összefoglaló: A QuillBot Summarizer zökkenőmentesen és precízen képes tömöríteni a tartalmakat olyan funkciók segítségével, mint a paragrafus mód, a kulcsgondolatok kivonása, valamint a személyre szabott egyéni összegzések létrehozásának lehetőségével.

Fordító: A QuillBot Translator leegyszerűsíti a nyelvek közötti kommunikációt, biztosítva a pontosságot és az egyértelműséget a különböző kontextusokban, így a nyelvi akadályok a megszűnnek.

AI Detector: Illeszd be a szöveget a megadott mezőbe, hogy a detektor felismerje az AI eszközök által generált tartalmakat.

Idézetgenerátor: Írd be forrásaidat majd azok bibliográfiai adatait generálja le az APA, MLA, Chicago, Harvard stb. hivatkozási rendszerek szerint, és hagyd, hogy a Scribbr idézetgenerátora automatikusan megtalálja és kitöltse az összes releváns információt.

QuillBot Egyetem: Regisztrálj élő webináriumokra, tanulj módszereket a tudományos írás, a hatékonyság fokozására, és használd ezeket az írói és kutatási készségeid fejlesztéséhez.

Visszajelzési űrlap: A QuillBot örömmel fogadja, ha értékes visszajelzést adsz platformukról.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.03. - 08:36:35