Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Vissza a főoldalra

Szavazz a félév tanárára!

A Hallgatói Önkormányzat minden félévben megrendezi a Félév Tanára választást, ahol a hallgatók kedvenc oktatóikra és dolgozóikra adhatják le a voksukat, ezzel kifejezve a hálájukat egész féléves munkájukért.
Budapesti Corvinus Egyetem 
A hallgatók és az oktatók is minden félévben nagyon izgatottan várják ezt az időszakot, a form kitöltése csupán egy perc, azonba az az egy perc rengeteget jelenthet egy tanár számára. Nagyon fontos szervezetünk számára, hogy kiváló tanáraink és egyetemi dolgozóink megfelelő megbecsülésben részesüljenek, ezért is szervezzük a díjátadót. Idén sem történik ez másképpen, a jelölési időszak már le is zárult, több, mint 722 jelölés (618, illetve 104) érkezett a magyar és az angol formra összesen május 3. és 10. között.

Nagyon szoros volt a mezőny, és a form lezárása előtti utolsó pillanatokban még érkeztek jelölések. Idén reménykedünk abban, hogy meg tudjuk rendezni oktatóinknak és egyetemi dolgozóinknak a már korábban említett elegáns díjátadót. Május 13-án kezdődik meg a szavazási időszak, ahová, mint már feljebb jeleztük, csak a kategóriák legjobbjai jutnak tovább. 

Az egyetem hallgatói május 20-ig tudnak győzteseket választani ezen a linken.
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.16. - 06:41:22