Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Financial Times: Európa legjobb üzleti iskolái között a Corvinus

2021-12-08 12:09:53

A brit lap Európa üzleti iskoláit összesítő listájában 94. helyen szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem, egyedüli magyar egyetemként.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus

A világ több száz üzleti iskoláját monitorozva a Financial Times minden évben összeállítja különböző nemzetközi rangsorait a legjobb üzleti iskolákról és képzéseikről. A neves brit üzleti lap évente listázza többek között a menedzsment mesterképzéseket – ebben a rangsorban idén 91. helyen szerepelt a Corvinus Vezetés és szervezés mesterképzése -, továbbá az intézmények MBA és Executive MBA képzéseit.

A European Business Schools Ranking 2021 rangsorában 95 üzleti képzést nyújtó európai felsőoktatási intézmény szerepel. A Corvinus – egyedüli magyar egyetemként – a rangsor 94. helyezettje lett idén.

“A Corvinus egy nemzetközileg is versenyképes magyar egyetem, ezt a Financial Times rangsorai is alátámasztják. Az a célunk, hogy 2030-ra a Budapesti Corvinus Egyetem képezze Magyarország és Közép-Európa felelős gazdasági és társadalmi elitjét.” – mondja Takáts Előd, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.23. - 14:58:42