Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Napközi – A kortárs közösségi tér

A NapKözi a Corvinus hallgatóinak pihenő- és közösségi tere. Egy kanapékkal és fotelekkel teli chill zone a Főépület alagsorában, ahol nemcsak kikapcsolni tudsz, hanem lehetőséged van workshopozni, együtt beadandót írni, de különböző eseményeket is megszervezni.

A NapKözi jelenleg is várja látogatóit.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:30-tól 17 óráig

Ha szívesen csatlakoznál egy jó csapathoz, és nem csak élveznéd, hanem alakítanád, szerveznéd is a programokat, csatlakozz a kortárs segítők csapatához.

Mit is csinálunk mi, a NapKözi csapata, a kortárs segítők?


SEGÍTÜNK – A legfontosabb feladatunk,  hogy támogassuk a hozzánk fordulókat tanulmányi és beilleszkedési nehézségeik  leküzdésében.

FEJLŐDÜNK – Képzéseken veszünk részt  pszichológusokkal, trénerekkel dolgozunk együtt az egyetemi közösség  fejlesztésén és a hallgatói well-being javításán.

ALKOTUNK – Társadalmi,  esélyegyenlőségi, mentálhigiénés témájú projekteket kezelünk, eseményeket,  előadásokat és tréningeket szervezünk.

SZÓRAKOZUNK – Egy aktív, elfogadó, friss  közösség érdekében szervezzük saját belsős programjainkat, teszünk lépéseket  egymás megismerésére és jól érezzük magunkat.

EGYÜTTMŰKÖDÜNK – A kortárs csapat tagjaként közösen dolgozunk a  Hallgatói Támogatás pszichológusaival, trénereivel, akiktől a belsős képzéseinken támogatást, használható tudást kapunk az egyetemi  közösségépítéshez.

Van egy jó ötleted, amit  megosztanál velünk? Fejlesztenéd a skilljeidet, biztonságos környezetben  tanulnál magadról, vagy csak megpihennél? Nálunk az ajtó mindig nyitva áll,  csatlakozz hozzánk!

Nemcsak a különböző feladatokba való betanulásban segítünk, hanem lehetőséget adunk, hogy rögtön ki is próbáld  magad az egyes projektek megvalósításában. Találj ránk!  

Kérdésedet itt is felteheted: napkozi@uni-corvinus.hu    

MicrosoftTeams-image-3.jpg
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.02.08. - 13:12:01