Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Védőeszközöket és higiéniai csomagot biztosítunk munkatársainknak

Koronavírus-védekezés az egyetemen

A kontaktórákat tartó kollégák számára heti rendszerességgel védőcsomagokat biztosítunk, és természetesen nem feledkeztünk el a szolgáltató és oktatástámogató területek munkatársairól sem. Ebben a körben azonban nem egyénenként, hanem szervezeti egységenként tervezzük biztosítani heti rendszerességgel a kézi fertőtlenítőt, a maszkokat és gumikesztyűket.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

A korábbi tapasztalatok alapján személyenként hetente 1 db pumpás kézfertőtlenítő gél, 10 db maszk és 5 pár gumikesztyű minden higiénés követelmény teljesítését képes biztosítani, így ezzel tervezve kérjük a szervezeti egységeket, hogy minden pénteken 12.00-ig (első alkalommal 09.11-én) adja le a következő heti igényét a fenti három védőeszközből emailen a bce-beszerzes@uni-corvinus.hu mailcímre az alábbi adattartalommal:

  • A következő hétre hány db 0,33l-es pumpás kézfertőtlenítőt, hány pár kesztyűt és hány maszkot igényel a szervezeti egység munkatársai részére.
  • A csomagokat az egység melyik helyiségébe tegyék le az illetékes kollégák.
  • Az egység részéről ki lesz a kapcsolattartó, akivel szükség esetén a beszerző és/vagy üzemeltető kollégák egyeztetni tudnak.

Az eszközöket hétfőn, a kora délelőtti órákban szállítjuk ki. Ezekből az eszközökből hétközi szállítást várhatóan nem fogunk tudni biztosítani, így kérjük a szükséges igényeket tervszerűen adjátok le minden hét végéig.

Ezeket az eszközöket központi egyetemi forrásból finanszírozzuk, így ezekre nem kell megrendelőt készíteni, csak e-mailen igényelni. A védőeszközöket a személyes munkavégzés időszakára folyamatosan biztosítani fogjuk, de kérjük a kollégákat, hogy a felesleges beszerzések elkerülése érdekében valóban csak a szükséges mennyiségeket rendeljék meg hétről hétre.

Természetesen, amennyiben egy szervezeti egység további védőeszközökre is igényt tart, úgy azt a saját dologi kerete terhére megrendelheti a Beszerzéstől, a megfelelő kötelezettségvállalás után ezeket a beszerzéseket is teljesítjük.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:14:42