Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Új konzultációk, tréningek és előadások érhetőek el a könyvtár honlapján

A Corvinus Könyvtár képzései


A Corvinus könyvtár az idei évben is újabb lehetőségeket kínál az egyetem polgárainak a szakmai fejlődésük elősegítésére. A meghirdetett előadások és konzultációk segítenek elsajátítani az akadémiai szintű angol nyelv használatát, elkalauzolnak az üzleti élet legfontosabb adatbázisainak világában és bevezetést nyújtanak a LaTex szövegformáló rendszer használatába.

Corvinus

  

Az események rövid összefoglalói:

Academic Writing Consultation:
A konzultációs ülések célja, hogy segítsék a Corvinus közösség tagjait (a diploma előtt állóktól a PhD hallgatókig és előadókig) ötleteik angol nyelvű, írásos tudományos igényű kommunikációjában. A konzultáció nyelve angol.


Academic Writing for Students – Training:
Az Academic Writing 4 részes képzése segít a Corvinus hallgatóinak abban, hogy jobban kommunikálhassák ötleteiket írásban, egyetemi és posztgraduális szinten. A konzultáció nyelve angol.

Academic Writing for Researchers – Training:

Ez a 3 részes képzés segít a Corvinus Egyetem oktatói és PhD hallgatói számára, hogy tudományos eredményeik a nyelv, a stílus és a struktúra szempontjából is magas színvonalúak legyenek, hangsúlyozva kutatásaik eredményeit. A konzultáció nyelve angol.

Üzleti, pénzügyi és statisztikai adatbázisok a könyvtárban – Előadás:

A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói és oktatói számára számos, egyébként fizetős üzleti és pénzügyi adatbázis szabadon hozzáférhető az egyetemi hálózat gépeiről, illetve VPN használatával akár otthonról is. Az előadás nyelve magyar.

Üzleti, pénzügyi és statisztikai adatbázisok a könyvtárban – Konzultáció:
A konzultáció célja, hogy segítséget nyújtson a hallgatóknak ahhoz, hogy konkrét projektjükben (legyen az egy házi dolgozat, projektfeladat, vagy éppen disszertáció) hogyan tudják optimálisan kihasználni a három talán leghasznosabb, legszélesebb körű pénzügyi, üzleti, statisztikai adatbázist. A konzultáció nyelve magyar.

LaTex alapok – Tréning:
A három részből álló képzés célja, hogy az érdeklődő hallgatók és oktatók számára bevezetést nyújtson a LaTeX szövegformáló rendszer használatába. A képzés végére a résztvevők képessé válnak arra, hogy cikkeiket és előadásaikat LaTeX-ben tudják megformálni. Az óra nyelve a jelentkezők körétől függően magyar vagy angol.

Az előadásokra a mellékelt linkeken tudnak jelentkezni az érdeklődök. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.24. - 10:23:22