Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Meghívó az IFIP Elektronikus Kormányzat konferenciájára

Az International Federation for Information Processing (IFIP) 8.5-ös ’eGovernment’ munkacsoportja idén ősszel tartja éves összevont konferenciáját

Az International Federation for Information Processing (IFIP) 8.5-ös ’eGovernment’ munkacsoportja idén ősszel tartja éves összevont konferenciáját, ami az e-Kormányzás (EGOV), e-Részvétel (ePart), illetve e-Demokrácia és Nyílt Kormányzás (CeDEM) témák köré épül. Emellett számos más kapcsolódó területet is érintenek, mint például a közösségi média szerepe, a politikai informatika és a kiberbiztonság.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A konferenciára a digitális kormányzás, a közszféra, vagy a részvételi demokrácia érintett területein kutató kollégák munkáit várják. A tartalmi elemekre vonatkozó részletes szekciólistát itt érhetik el. 

A konferencia előtti napon (szeptember 6-án, hétfőn) tartják a hagyományos PhD Colloquiumot, melyre szintén várják az érdeklődő jelöltek jelentkezését.

Az esemény időpontja: 2021.09.07-09. 
A konferenciát Granadában rendezik, viszont a szervezők felkészültek az esemény online lebonyolítására is.

A cikkek leadásának határideje: 2021.03.19.

Ammenyiben csatlakozna a 8.5-ös munkacsoporthoz, vagy részt venne a konferencia sikeres megszervezésében, például bírálóként, keresse Csáki Csabát, a konferencia egyik szervezőjét (csaki.csaba@uni-corvinus.hu)!


Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:58:08