Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Lukács Andrea bemutatkozása

Team asszisztens

Lukács Andrea

 
Team asszisztens

Szervezeti Egység: Hallgatói Szolgáltatások

Felettes: Major Péter HSZ vezető


Feladatkör ésszakmai háttér:

2020-ban fejeztem betanulmányaimat az Óbudai Egyetemen, Gazdálkodás és menedzsment szakon. Egyetemiéveim alatt is fontos volt számomra, hogy szakmai tapasztalatot szerezzek.Ennek köszönhetően korrepetáltam diáktársaimat, dolgoztam az IBM-nélproject manager assistantként és szakmai gyakorlatomat egy marketing cégnélteljesítettem Máltán. Külföldi utam során lettem igazán rutinos az önállófeladatvégzésben.

Jelenleg a Corvinus Egyetemen a Hallgatói Szolgáltatások team asszisztensekéntegyaránt segítem a vezetőket, a dolgozókat és a hallgatókat is. Feladatomkézben tartani az iroda működését, összefogni és koordinálni a vezetőiasszisztenseket, illetve egyéb operatív és szervezési feladatok ellátása is.


Hobbi és érdeklődésikörök:

Belvárosi lánykéntnemcsak Budapestért és a sok-sok gyönyörű épületért rajongok, hanem atermészetért is. Ezért, ha tehetem sokat kirándulok és utazok. Ezek mellettszeretek főzni, gyerekkori hobbim pedig az írás. A jövőben szívesen tanítanék –újra -, és remélem az írás sem marad örökké csak egy gyerekkori hobbi.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.17. - 08:04:32