Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Lukács Andrea bemutatkozása

Team asszisztens

Lukács Andrea

 












Team asszisztens

Szervezeti Egység: Hallgatói Szolgáltatások

Felettes: Major Péter HSZ vezető


Feladatkör és szakmai háttér:

2020-ban fejeztem be tanulmányaimat az Óbudai Egyetemen, Gazdálkodás és menedzsment szakon. Egyetemi éveim alatt is fontos volt számomra, hogy szakmai tapasztalatot szerezzek. Ennek köszönhetően korrepetáltam diáktársaimat, dolgoztam az IBM-nél project manager assistantként és szakmai gyakorlatomat egy marketing cégnél teljesítettem Máltán. Külföldi utam során lettem igazán rutinos az önálló feladatvégzésben.

Jelenleg a Corvinus Egyetemen a Hallgatói Szolgáltatások team asszisztenseként egyaránt segítem a vezetőket, a dolgozókat és a hallgatókat is. Feladatom kézben tartani az iroda működését, összefogni és koordinálni a vezetői asszisztenseket, illetve egyéb operatív és szervezési feladatok ellátása is.


Hobbi és érdeklődési körök:

Belvárosi lányként nemcsak Budapestért és a sok-sok gyönyörű épületért rajongok, hanem a természetért is. Ezért, ha tehetem sokat kirándulok és utazok. Ezek mellett szeretek főzni, gyerekkori hobbim pedig az írás. A jövőben szívesen tanítanék – újra -, és remélem az írás sem marad örökké csak egy gyerekkori hobbi.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:18:04