Ugrás a fő tartalomra
Budapesti Corvinus Egyetem

Nemzetközi számvitel és könyvvizsgálat - mesterképzés

Szerezz nemzetközileg elismert, világszerte alkalmazható számviteli tudást egy év alatt!

Szakunk célja, hogy a hallgatóink számviteli és könyvvizsgálati ismereteiket nemzetközi porondon, illetve a hazánkban működő multinacionális cégeknél is kamatoztathassák. Ezért megismertetjük őket a nemzetközi szabályozás lényegével, tartalmával és elemeivel, valamint a számvitel és a könyvvizsgálat összefüggéseivel. Képzésünk igazodik az ACCA, azaz a világ vezető számviteli képesítésének  követelményeihez, naprakész és azonnal használható tudást biztosít az audit és a kapcsolódó IT területeken is. 

A szakunk által nyújtott ismeretek, az elsajátítható készségek felkészítik végzett hallgatóinkat, hogy helytálljanak a nemzetközi üzleti életben.  

 

Felvételi információk

Legalább jó minősítésű, nálunk szerzett diplomával garantált a Corvinus Ösztöndíjas helyed a nappali mesterképzéseinken.* 

*Kivéve az eltérő felvételi kritériumrendszerű képzések: az angol nyelvű Vezetés és szervezés és az MBA programok. 

Milyen alapszakról lehet jelentkezni?

Budapesti Corvinus Egyetem

Karrierlehetőségek

Az általános menedzsment ismereteket igénylő pozíciókon kívül többi közt a következő munkakörök tölthetők be nemzetközi és hazai vállalatoknál, tanácsadó cégeknél:

CFO, gazdasági vezető/igazgató, könyvvizsgáló munkatárs, számviteli vezető, adózási szakember, kontroller, kontrolling-vezető

 

Mitől egyedi a képzés?

Hazánkban egyedülálló a képzésünk a tananyag (nemzetközi számvitel), az oktatás nyelve (angol), a képzés hossza (1 év) és az oktatók kiterjedt hazai és nemzetközi szakmai tapasztalata miatt is. 

A fentiek miatt jól illeszkedik a szakmai továbbképzési célokhoz, lehetőséget ad az ACCA/CPA irányába való továbblépésre, valamint lehetőséget nyújt a hallgatók nemzetközi kapcsolatainak kiépítésére, a nemzetközi környezetben való együttműködés gyakorlati megtapasztalására. 

 
Corvinus Ambassador
Budapesti Corvinus Egyetem

Nézd vissza online nyílt napunkat!

Budapesti Corvinus Egyetem

Jelentkezz a Felvi.hu-n!

A felvételi jelentkezéseddel kapcsolatos ügyintézést a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül intézheted.

Légy képben! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 17:44:35