Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Május 8-ig jelentkezhetsz a doktori iskolákba

2022-03-11 10:12:35

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Szeretnél a kedvenc tudományterületed legjobbjai közé tartozni? Szerezz PhD-fokozatot Magyarország egyik legjobb gazdaság- és társadalomtudományi egyetemén!  

A felvételi eljárással kapcsolatos legfontosabb információkat itt találod. 


Már két pálya közül is választhatsz
 

Tavaly óta akadémiai és szakértői fókuszú doktori életpályamodellek közül is választhatsz, ha a Corvinus Doktori Iskolákba felvételizel. A két pálya azonos képzési és kimeneti követelményeket tartalmaz, a megszerzett fokozat (PhD) is megegyezik, a különbség a képzések célcsoportjában, céljában és az oktatásszervezés módjában lesz. 

Az akadémiai pályára olyan jelentkezőket várunk, akik életpályájuk során hivatásszerűen foglalkoznának oktatással és kutatással, karrierjüket a felsőoktatási, kutatási szférában képzelik el. A szakértői pályát pedig azoknak ajánljuk, akik társadalomtudományi kérdések iránt érdeklődnek, valamint üzleti, közigazgatási, kulturális vagy diplomáciai területen rendelkeznek gyakorlati tapasztalattal.  


Biztos jövőt biztosítunk már hallgatóként is
 

Bevezettük a Corvinus Doktori Ösztöndíjat, amely célja, hogy legkiválóbb hallgatóinknak a doktori képzés ideje alatt segítsünk a stabil egzisztenciájuk megteremtésében: havi 280 000 forintra egészítjük ki a magyar állami ösztöndíj összegét. Erre külön pályázatot kell benyújtanod, amelyre minden év áprilisában van lehetőséged. Az ösztöndíj egy évre szól és havi juttatást jelent. 

A Corvinus Doktori Ösztöndíjat azok pályázhatják meg, akik az általános doktori felvételi eljárás keretében a magyar állami ösztöndíjas képzést és az akadémiai pályát választják  

Tudományterületednek megfelelően négy doktori iskola közül választhatsz: 


Hogyan jelentkezz?
 

Nem kell mást tenned, mint az általános felvételi követelmények teljesülése esetén elküldened a szükséges dokumentumokat a jelentkezési időszak elején megnyíló űrlapra és átutalnod a felvételi eljárás díját.  

Ne maradj le a legfontosabb új információkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, a felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseket pedig a phd.office@uni-corvinus.hu e-mail címen várjuk.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.16. - 17:47:57