Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a hírekhez

Ez a 7 szakirányú képzésünk indul 2023 februárjától

2022-11-10 09:45:08

December közepéig early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni hét keresztféléves szakirányú képzésünkre, amelyek jövő februárban indulnak.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Hét képzéssel, köztük egy teljesen új programmal kezdődnek meg 2023 februárjában szakirányú továbbképzéseink. Az induló szakok illeszkednek az aktuális trendekhez és a piaci igényekhez is.

Kiknek ajánljuk a szakirányú továbbképzéseket?

Azok számára lehet hasznos, akik elkötelezettek az élethosszig tartó tanulás és fejlődés mellett, illetve szeretnék bővíteni már meglévő tudásukat, és a jelenlegi munkájukhoz aktuális, korszerű ismereteket, speciális jártasságot kívánnak szerezni.

Miért hasznosak a posztgraduális képzések?

Ezek a kurzusok jól alkalmazkodnak a gazdasági szféra igényeihez, gyakorlati tudást biztosítanak, a munkaerőpiac gyors változásaira érzékenyen reagálnak, valamint a már meglévő diplomára épülő, mélyebb szaktudást biztosítanak.

Miért a Corvinuson érdemes ezeket választani?

Szakirányú továbbképzéseinket munka és kisgyerekek mellett is el lehet végezni, mivel az órákat alkalmanként, hétköznap munkaidő után, vagy pénteken és szombaton tartjuk. A foglalkozások kiscsoportosak, így jobban jut idő a tudás elsajátítására.

Jelentkezési időszak: 2022. november 15. – 2023. január 31. 

Early Bird kedvezmény határideje: 2022. december 15.

A jelentkezési felület ide kattintva érhető el.

FONTOS: Egykori hallgatóink, és ha egy cégtől legalább 3 munkatárs jelentkezik képzéseinkre, 2023. január 31-ig megkapják a kedvezményt a képzések árából, amely kurzusonként változó lehet.

A szakirányú továbbképzés felsőfokú végzettségre és szakképzettségre épülő képzés. Jelentkezni alap- vagy mesterfokozat, egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget biztosító oklevéllel lehet. A szakirányú továbbképzést teljesítő hallgatók speciális szakirányú tanúsító oklevelet kapnak.

Aktuális képzéseink:

Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.12.08. - 22:08:48