Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Ez a 7 szakirányú képzésünk indul 2023 februárjától

2022-11-10 09:45:08

Pótfelvételi határidő: február 12.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Az induló szakok illeszkednek az aktuális trendekhez és a piaci igényekhez is.

Hét képzéssel, köztük egy teljesen új programmal kezdődnek meg 2023 februárjában szakirányú továbbképzéseink.

Kiknek ajánljuk a szakirányú továbbképzéseket?

Azok számára lehet hasznos, akik elkötelezettek az élethosszig tartó tanulás és fejlődés mellett, illetve szeretnék bővíteni már meglévő tudásukat, és a jelenlegi munkájukhoz aktuális, korszerű ismereteket, speciális jártasságot kívánnak szerezni.

Miért hasznosak a posztgraduális képzések?

Ezek a kurzusok jól alkalmazkodnak a gazdasági szféra igényeihez, gyakorlati tudást biztosítanak, a munkaerőpiac gyors változásaira érzékenyen reagálnak, valamint a már meglévő diplomára épülő, mélyebb szaktudást biztosítanak.

Miért a Corvinuson érdemes ezeket választani?

Szakirányú továbbképzéseinket munka és kisgyerekek mellett is el lehet végezni, mivel az órákat alkalmanként, hétköznap munkaidő után, vagy pénteken és szombaton tartjuk. A foglalkozások kiscsoportosak, így jobban jut idő a tudás elsajátítására.

Pótfelvételi határidő: február 12.

A jelentkezési felület ide kattintva érhető el.

FONTOS: Egykori hallgatóink, és ha egy cégtől legalább 3 munkatárs jelentkezik képzéseinkre, 2023. január 31-ig megkapják a kedvezményt a képzések árából, amely kurzusonként változó lehet.

A szakirányú továbbképzés felsőfokú végzettségre és szakképzettségre épülő képzés. Jelentkezni alap- vagy mesterfokozat, egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget biztosító oklevéllel lehet. A szakirányú továbbképzést teljesítő hallgatók speciális szakirányú tanúsító oklevelet kapnak.

Aktuális képzéseink:

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.25. - 01:04:22