Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Miért érdemes a Corvinust választani?

2022-04-20 16:19:23

Július 7-ig lehet módosítani a felvi.hu-n a felvételi sorrenden

Kapcsolódó események

Már lehet változtatni a jelentkezés sorrendjén a felvi.hu felületén, ezért összegyűjtöttük, miért érdemes a Corvinust az első helyre tenni.

Sokan a tradíció végett (az egyik vagy másik szülő – esetleg mindkettő – a Corvinus valamelyik jogelődjén végzett), mások a biztosabb jövő és a sok nemzetközi lehetőség miatt szeretnének  a Corvinuson tanulni. De van még néhány ok, amelyekért érdemes az első helyre tenni a Corvinust a felvételi sorrendben.

  1. Bizonyos gazdasági alapszakon végzett hallgatóink akár 70%-kal rövidebb idő alatt tudnak elhelyezkedni, mint az ország más egyetemein, azonos szakon végzett alapszakos hallgatók átlaga.
  2. Szintén egyes gazdasági alapszakokon végzett hallgatóink akár 30%-kal magasabb kezdőfizetésre – hosszabb távon pedig akár 60%-kal magasabb fizetésre – számíthatnak, mint a más hazai egyetemek azonos szakán végzett alapszakos hallgatók átlaga.
  3. Gazdasági alapszakjaink a legjobbnak számítanak a hazai egyetemek között.
  4. A Financial Times a világ 100 legjobb menedzsment képzése között említi a Vezetés és szervezés mesterszakunkat.
  5. Felkészítjük a diákokat, hogy a professzionális elméleti tudást a gyakorlatban is tudják alkalmazni. Ebben oktatóként és előadóként neves vállalatok vezetői segítenek.
  6. A nemzetközi tudást és tapasztalatot 300 partneregyetemünk bármelyikén meg lehet szerezni.
  7. Híres szakkollégiumainkban és rengeteg diákszervezetünkben egy speciális tudásközösség része lehet valamennyi hallgatónk.

A további naprakész információkért érdemes ellátogatni az alábbi aloldalainkra  vagy követni a közösségi csatornáinkat:

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 09:49:35