Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Értékálló diploma

A Corvinus Egyetem közösségéhez bármikor megéri tartozni: kiváló tanároktól, tehetséges hallgatótársakkal tanulhatsz, nemzetközi lehetőségek várnak, naprakész tudáshoz, széles kapcsolati hálóhoz, biztos jövőhöz és karrierhez juthatsz. A Corvinuson a tehetség és az ambíció számít, egyetemünk a minőséget és a lehetőségeket képviseli, és így vagyunk #együttalegjobbak! 
A megújult Corvinus egyik célja, hogy a tehetséges fiataloknak ne kelljen külföldre menniük, hogy nemzetközileg is hasznos tudáshoz jussanak. Ezért nálunk nemcsak az elméleti alapok megtanulása a fontos, hanem az is, hogy a megszerzett ismereteket a gyakorlatban is alkalmazni tudd. A kurzusok ezért gyakorlatorientáltak, amelyeken aktuális és hasznos tudást szerezhetsz. Mindemellett olyan szakmai gyakorlatokon vehetsz részt, amelyek segítenek megalapozni jövődet.
shutterstock_521875054.jpg
Élen a rangsorokban

A Corvinus Egyetem a gazdaság- és társadalomtudományok területén Magyarország egyik legkiválóbb, vezető egyeteme. 2010-ben felsőoktatási intézményi kategóriában Felsőoktatási Minőségi Díjat nyertünk, illetve gazdasági alapszakjaink nemcsak a hazai egyetemek között töltenek be vezető pozíciót, nemzetközileg is elismertek: megjelentünk a Financial Times, az EDUNIVERSAL és a Times Higher Education különböző egyetemi és képzési rangsorain.
Magasabb kezdőbér

Az értékálló diploma, a releváns tudás, a gyakorlati tapasztalatok és a kapcsolati háló tuti karriert biztosít neked, ráadásul, felmérések szerint a Corvinuson végzett diákok átlagosan jobban keresnek, mint más gazdasági egyetemen végzettek. A karrierépítésben -és szervezésben segít a karrieriroda is, amely közvetíti a gyakorlati lehetőségeket, állásbörzéket és vállalati programokat szervez, de karriertanácsokkal is vár.
Élénk diákélet

A Corvinuson működő diákszervezetek és szakkollégiumok gondoskodnak arról, hogy a hasonló érdeklődésűek közösséget alkothassanak. Az önszerveződő hallgatói közösségekben lehetőséged van arra, hogy a téged érdeklő területekben még jobban elmélyülj az egyetemi tanulmányok mellett, életre szóló barátságokat, szakmai kapcsolatokat alakíts ki.
Természetesen nem csak a tanulásról szól a diákélet, a Hallgatói Önkormányzat és az Öntevékeny Csoportok Irodája jobbnál jobb közösségi programokat, bulikat szerveznek, de akik sportolni jobban szeretnek, azok is remek programokat találhatnak.
Nemzetközi lehetőségek

A megújult Corvinus egyik fő irányvonala a nemzetközi egyetemmé válás, ugyanis ez az alapja annak, hogy külföldi elismertségünket fokozzuk, és hogy a hallgatóknak versenyképes diplomát biztosítsunk. Számtalan lehetőség vár, hogy egyetemi éveid alatt kipróbálhasd magad nemzetközi környezetben:
  • 5 kontinensen, összesen több mint 300 partneregyetem 
  • tanulmányi vagy gyakorlati lehetőségek
  • különböző hosszúságú tanulmányi időszakok
shutterstock_249702325-1920x1227.jpg
És mit nyerhetsz ezzel?

  • plusz szakmai ismeretek és kompetenciák
  • nemzetközi szakmai kapcsolatok
  • aktív nyelvtudás
  • barátok világszerte

Ismerjétek meg volt hallgatóinkat!

Vágólapra másolva