Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Gólyatáborok

Alap-, osztatlan és mesterképzések

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

Alap- és osztatlan képzések 

Az alap- és osztatlan szakos hallgatók gólyatáborát az Öntevékeny Csoportok Irodája, azaz az ÖCSI szervezi. Ez az esemény a Budapesti Corvinus Egyetem pesti és székesfehérvári campusának alapszakos, nappali tagozatos gólyáinak szól.    

Ebben az évben a Közgáz Gólyatábor 2022. augusztus 22-26. között zajlik.  A helyszín a hagyományokhoz hűen az indulásig meglepetés.   

Az eseményen számos szakmai, tanulmányi, csapatépítő és szórakoztató program vár majd, amelyeken nemcsak hallgatótársaidat ismerheted meg, de találkozhatsz az Egyetem vezetőségével és szervezeti egységeinek képviselőivel, valamint az Egyetemen működő diákszervezetekkel és szakkollégiumokkal is.     

A Közgáz Gólyatáborban való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet 2022.07.26. 10:00-tól tehettek meg a www.bceocsi.com oldalon, a Közgáz Gólyatábor -> Regisztráció fül alatt.    

Elérhetőségek: 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/bceocsi  
Honlapunk: www.bceocsi.com  
Kérdéseidet az info@bceocsi.com e-mail teheted fel.  

Mesterképzések 

A mesterszakos hallgatók gólyatáborát a HÖK szervezi 

A Mester Gólyatábor 2022.09.02-04. között zajlik a Balaton-parton.  

A tábor célja, hogy az alapszakos gólyák mellett a leendő mesterszakos hallgatók is, méltóan megünnepelhessék a felvételit, valamint megalapozzák a következő évek jó hangulatát. Az integráció kisebb csoportokban, lelkes csoportvezetők segítségével zajlik, akik a későbbiek során is a csoport rendelkezésére állnak majd. Ezek mellett, természetesen az egyetemi képzésekkel és magával az egyetemi élettel kapcsolatban is minden felmerülő kérdést igyekszünk megválaszolni. 

Ha nem szeretnél lemaradni a regisztrációról, és egyéb fontos tudnivalókról, kövesd a Facebook eseményt! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.16. - 17:02:46