Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Tudatos, szezonális, helyi – Fenntartható gasztronómiáról és utazásokról Kárai Dáviddal 

A Turizmus Fórum eseménysorozat következő alkalmával Kárai Dávid szakácskönyvíró és gasztroblogger fog mesélni kulináris élményeiről, utazásairól és legutóbbi kihívásáról, a „KI MINT VET” projektről.
2022.05.09. 15:30 – 2022.05.09. 17:00
1093. Budapest, Fővám tér 8.
C épület
205. terem
Információ: jaszberenyi@uni-corvinus.hu

A KI MINT VET könyv példamutató hazai termelőket mutat be. Olyanokat, akik azon túl, hogy fenntartható szellemiségben páratlan minőséget állítanak elő, az általuk bejárt úttal inspirálhatnak másokat is. A kötet 75 recepten keresztül mutatja be nemcsak a termékeket, hanem a mögöttük álló embereket is.  

Az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.  

További információ az előadóról itt található. 

A Facebook esemény az alábbi linken érhető el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 04:43:46