Vissza az eseményekhez2022.05.02.
Tudatos, szezonális, helyi – Fenntartható gasztronómiáról és utazásokról Kárai Dáviddal
2022. máj. 9. 15:30 - 17:00 1093. Budapest, Fővám tér 8. C épület 205. terem
A Turizmus Fórum eseménysorozat következő alkalmával Kárai Dávid szakácskönyvíró és gasztroblogger fog mesélni kulináris élményeiről, utazásairól és legutóbbi kihívásáról, a „KI MINT VET” projektről.
Információ: 
A KI MINT VET könyv példamutató hazai termelőket mutat be. Olyanokat, akik azon túl, hogy fenntartható szellemiségben páratlan minőséget állítanak elő, az általuk bejárt úttal inspirálhatnak másokat is. A kötet 75 recepten keresztül mutatja be nemcsak a termékeket, hanem a mögöttük álló embereket is.
Az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
További információ az előadóról itt található.
A Facebook esemény az alábbi linken érhető el.