Szakály Orsolya PhD védése
Az értekezés címe: „“Hogyan befolyásolják a gasztronómiai influencerek a fogyasztói döntést? A fogyasztói aktivitás szerepe a döntéshozatali folyamat során a gasztronómiai turizmusban, az Instagram példáján keresztül”.A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Szakály Orsolya doktorjelölt “Hogyan befolyásolják a gasztronómiai influencerek a fogyasztói döntést? A fogyasztói aktivitás szerepe a döntéshozatali folyamat során a gasztronómiai turizmusban, az Instagram példáján keresztül” című doktori értekezését.
A nyilvános vitaülés időpontja: 2023. október 10., kedd, 10.00
Helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, főépület, 2001
Az értekezés opponensei: Markos-Kujbus Éva PhD, Corvinus; Guld Ádám PhD, PTE; Zátori Anita PhD, Radford Uni.
Témavezetők: Pinke-Sziva Ivett PhD
A nyilvános védés magyar nyelven zajlik.
A nyilvános ülésen minden résztvevő hozzászólhat, illetve kérdéseket tehet fel. Az értekezés megtekinthető a Budapesti Corvinus Egyetem Központi Könyvtárában, valamint az alábbi linken elérhető:
http://phd.lib.uni-corvinus.hu/1291/