Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Szakály Orsolya PhD védése

Az értekezés címe: „“Hogyan befolyásolják a gasztronómiai influencerek a fogyasztói döntést? A fogyasztói aktivitás szerepe a döntéshozatali folyamat során a gasztronómiai turizmusban, az Instagram példáján keresztül”.
2023.10.10. 10:00
Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Szakály Orsolya doktorjelölt “Hogyan befolyásolják a gasztronómiai influencerek a fogyasztói döntést? A fogyasztói aktivitás szerepe a döntéshozatali folyamat során a gasztronómiai turizmusban, az Instagram példáján keresztül” című doktori értekezését.   

A nyilvános vitaülés időpontja: 2023. október 10., kedd, 10.00 

Helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem, főépület, 2001 

Az értekezés opponensei: Markos-Kujbus Éva PhD, Corvinus; Guld Ádám PhD, PTE; Zátori Anita PhD, Radford Uni. 

Témavezetők: Pinke-Sziva Ivett PhD 

A nyilvános védés magyar nyelven zajlik. 

A nyilvános ülésen minden résztvevő hozzászólhat, illetve kérdéseket tehet fel. Az értekezés megtekinthető a Budapesti Corvinus Egyetem Központi Könyvtárában, valamint az alábbi linken elérhető: 

http://phd.lib.uni-corvinus.hu/1291/ 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 12:41:55