Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Sorrendváltó Q&A

Online sorrendmódosítási nyílt napot tartanak a Corvinus Székesfehérvári Campusán
2021.05.27 18:00
8000 Székesfehérvár Online esemény

Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / szc.akademia@uni-corvinus.hu

Online sorrendmódosítási nyílt napot tartanak a Corvinus Székesfehérvári Campusán. Az esemény célja, hogy az intézménybe jelentkező leendő hallgatókat arra ösztönözzék, hogy első helyen jelöljék meg a Campus képzéseit.

SZC sorrendválasztó

 
Az online nyílt napot a Campus Facebook oldalán keresztül követhetik figyelemmel az érdeklődők 2021.05.27-én 18:00 órától.

A leendő hallgatók kerekasztal-beszélgetés formájában minden információt megtudhatnak a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán induló képzésekről. Szakfelelősök, akadémiai felelősök, a Campus vezetése és a Hallgatói Önkormányzat képviselői élőben tájékoztatnak a képzésekről és a hallgatói életről. Válaszolnak azokra a kérdésekre, amelyek a Székesfehérvári Campusra mint a Corvinus Duális Képzési Központjára vonatkoznak, például a képzéssel, követelményekkel, duális lehetőségekkel kapcsolatosan.

Az online esemény során a chatfalon keresztül lehet kérdéseket feltenni, valamint előzetesen is beküldhetők az szc.akadémia@uni-corvinus.hu e-mail címre. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.11.30. - 17:09:21