Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Közös konferenciát tart a Columbia University és a Corvinus a spiritualitás felsőoktatásban betöltött szerepéről

A Columbia University Spirituality, Mind, Body Institute és a Corvinus Egyetem Gazdaságetikai Központja nemzetközi online konferenciát tart “The Awakened Campus Global Initiative” címmel 2022. november 29-30-án.
2022-11-29 10:00 – 2022-11-30 18:00
0000 ZOOM online

Információ: zsolnai@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A konferencia a spiritualitás problémáját járja körül az egyetemi oktatás különböző területein, beleértve az üzleti-gazdasági képzést. Amerikai, európai és indiai innovatív megközelítéséken és jó gyakorlatokon keresztül mutatja meg, hogy a “whole person education” hogyan valósulhat meg a felsőoktásban, és a spiritualitás miként tud hozzájárulni az egyetemek megújításához, valamint a hallgatók és a tanárok jól-létéhez, testi-lelki-szellemi kiteljesedéséhez.

A konferencia előadói – mások mellett – Lisa Miller (Columbia University), Zsolnai László (Corvinus & University of Oxford), Gary Schwartz (University of Arizona, Tucson), Chris Laszlo (Case Western Reserve University), Surya Tahora (SP Jain Institute of Management & Research, Mumbai), Hitendra Wadhwa (Columbia Business School), Ofra Mayseless (University of Haifa), Sanjoy Mukherjee (Indian Institute of Management, Shillong), és Miguel Farias (Coventry University & University of Oxford).

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.12.11. - 13:06:54