Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Horváth Dóra online PhD disszertációvédése

„Digitális transzformáció és üzletimodell-innováció: a feldolgozóiparban, az energia- és a pénzügyi szektorban” című doktori értekezés védése.
2022.03.22. 10:45
1093. Budapest, Fővám tér
MS Teams
Információ: monika.herman@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Horváth Dóra „Digitális transzformáció és üzletimodell-innováció: a feldolgozóiparban, az energia- és a pénzügyi szektorban” című doktori értekezését.  
 

A védés magyar nyelven zajlik.   

Az értekezés opponensei: 

  • Berényi László PhD, ME 
  • Pintér Éva PhD, Corvinus 
  • Anabel Fernández-Mesa Phd, University of Valencia 

Témavezetők: 

  • Szabó Zsolt Roland PhD 
  • Mészáros Tamás CSc 

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.   

A 1/2021. (IV. 29.) számú KRH rendelet értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakasza az Office 365–Teams szoftverrel kerül lebonyolításra, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell. 

A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával – írásban kérdéseket feltenni, észrevételeket megfogalmazni, melyeket a bizottság titkárának email címére küldhetnek meg: csaba.kiss@uni-corvinus.hu. Részvételi szándékát a bizottság titkárának feltétlen jelezni szíveskedjék. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 16:13:52