Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Friesz Melinda online PhD disszertációvédése

„Központi szerződő felek. A központi szerződő felek kockázatkezelése a stressztesztek elemzésének fókuszában” című doktori értekezés védése.
2022.03.22. 09:00 – 2022.03.22. 09:15
1093. Budapest, Fővám tér
8.
Információ: monika.herman@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Top Computer

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Friesz Melinda „Központi szerződő felek. A központi szerződő felek kockázatkezelése a stressztesztek elemzésének fókuszában” című doktori értekezését.  
 

A védés magyar nyelven zajlik.   

Az értekezés opponensei: 

  • Béres Dániel PhD, METU 
  • Czelleng Ágám PhD, SZTE 
  • Dézsi-Benyovszki Annamária PhD, Babeș-Bolyai Tudományegyetem 

Témavezetők: 

  • Váradi Kata PhD 

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.   

A 1/2021. (IV. 29.) számú KRH rendelet értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakasza az Office 365–Teams szoftverrel kerül lebonyolításra, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell. 

A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával – írásban kérdéseket feltenni, észrevételeket megfogalmazni, melyeket a bizottság titkárának email címére küldhetnek meg: nora.felfoldi-szucs@uni-corvinus.hu. Részvételi szándékát a bizottság titkárának feltétlen jelezni szíveskedjék. 

 

Szervező: Corvinus Doktori Iskolák 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.26. - 06:48:00