Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

CCOR Optimalizálási Szeminárium

2021. november 11-én rendezik meg a Corvinus Institute for Advanced Studies keretei között működő Corvinus Centre for Operations Research (CIAS-CCOR) Optimalizálási szemináriumsorozatának következő előadását, melyen Rövid András (BME) A szenzorkalibrációtól a valós idejű objektum detekcióig neurális hálózatokkal című előadása lesz hallható.
2021.11.11. 11:40
1093. Budapest, Fővám tér
E336
Hibrid esemény
Információ: marianna.eisenberg-nagy@uni-corvinus.hu
innovation

Az előadás kivonata:

A jármű környezetének megbízható ismerete elengedhetetlen a biztonságos autonóm közlekedés szempontjából. Itt fontosnak tartjuk kiemelni a különböző típusú szenzorok jelentőségét és az azok által generált adatok valós idejű feldolgozását. Az előadás a szenzorok kalibrálásának problematikáján túlmenően bemutat néhány neurális hálózaton alapuló – különféle típusú szenzoradaton operáló – objektum detekciót megvalósító megoldást, kitér a különböző típusú szenzoradatok reprezentálásának ismertetésére, majd a hálózatok komplexitásának redukciójára mutat be eljárást.

Az eseményt Zoom platformon is közvetítik.

Az Egyetemen érvényben lévő járványügyi intézkedéseknek megfelelően a rendezvényen való részvételhez védettségi igazolvány vagy igazolás (elektronikus, vagy fizikailag előállított) szükséges, az eseményen a maszkviselés kötelező.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:26:16