Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Elérhető és használható a Corvinuson a Plant Simulation Software

A Budapesti Corvinus Egyetem oktatói és hallgatói számára is elérhető

Már a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói és hallgatói számára is elérhető a Plant Simulation a Siemens PLM Software alkalmazása

A program alapvetően az iparban előforduló termelési és logisztikai folyamatok szimulációjára, optimalizációjára szolgál. A gyártócellák működésétől kezdve a teljes gyárkomplexumok modellezéséig a termelés különböző szintjei modellezhetőek a program használatával. A Plant Simulation egy objektumorientált alkalmazás, ennek köszönhetően a modellek a programban a fejlesztők által beépített, vagy a felhasználó által létrehozott objektumokból építhetők fel. Az objektumokból kialakított modell kiegészíthető úgynevezett metódusokkal, programtöredékekkel, melyek a modell működését befolyásolják.

A program használatának végső célja általában a felépített rendszer működésének vizsgálata, illetve valamilyen szempont(ok) szerinti vizsgálata, optimalizációja. A termék támogatását a Siemens hazai partnere a graphIT Kft. biztosítja. A Plant Simulation-nel kapcsolatos szakmai cikkek a Digitális gyár blogon olvashatók.

A Plant Simulation itt érhető el!

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 06:08:12